reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

aniiaa87no to kochana życzę miłych i owocnych staranek:-)
hope jak Ty to fajnie nazwałaś z tym zgraniem ekipy:D aż się uśmiałam, ale faktycznie taka jest prawda:-)
no i najczęściej z takich nie celowanych cykli wychodzą bobasy, więc uważaj;-)
a co cię tak rośmieszało w naszych postach?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamia.. no dokładnie tak będzie.. cały dzisiejszy humor mi popsuł :( ale nie ma tak, zemszcze się :D

Ania, przykro mi z powodu wyników.. a że tak zapytam to co się dzieję??

Kamia.. no dokładnie tak będzie.. cały dzisiejszy humor mi popsuł :( ale nie ma tak, zemszcze się :D

Ania, przykro mi z powodu wyników.. a że tak zapytam to co się dzieję??

bo te facety są wszystkie takie same tzn. mają ten sam schemat działania:-) a potem jeszcze gra wielce pokrzywdzonego "że on tak sie dla rodziny stara siedzi w pracy a Ty masz ciągle do niego pretensje":szok: ale w sumie za to ich kochamy nie??:tak:

Kamia jakoś tak nie mogłam się rozstać z ubrankami po Gabi;))
Na szczęście mamy duzy samochód ( 9 osobowy) i może uda nam się gdzieś wyrwać

Aniaa szkoda że wyniki kiepskie

Hope TESTUJ NATYCHMIAST!!!!!

Hope, Ty na mnie i na córę gadasz, że uparciuchy, a sama cooo?????:angry: poczuj się okrzyczana i rób test raz dwa, bo chcę w końcu coś większą czcionką napisać :-D znaczy gratulacje :tak:
LILITH nie martw się chłopem, oni wszyscy jednakowi, mój to zawsze też nie wie o co chodzi, że niby ja się czepiam ;-)
poziomki, ale będziesz miała super gromadkę, ale jak samochód 9-osobowy, to chyba na trójce dzieci się nie skończy?? :-D

Kto wie hahahaha

Kamia dobre! Taka panna na necie pytała czy ciąża pozamaciczna może być na kolanie!
Na szczęście dużo ubranek jest uniwersalnych

Kamia no sama widzisz jak mam się nie śmiać od ucha do ucha czytając was :-) :-)

Nie krzyczeć tu na mnie, bo się zestresuję i zamknę w sobie ;-) :-) Postaram się zrobić teścior juto rano... Jak mi emocje pozwolą :p
Ale widzę, że testujących będzie więcej, więc może mi się upiecze jeszcze i nikt nie zapyta :p

Miałam zapalenie węzłów chłonnych w szyi, pod pachami i w pachwinach. Na początku przed braniem antybiotyku miałam trochę podwyższone OB-25 (norma 20) i CRP-5.8 (norma 5). Po tygodniu zażywania lekarstw zrobiłam ponownie i wyszły OB 30 i CRP 8.1... Kazała mi powtórzyć za 10 dni.. Zobaczymy jak wyjdą.. Ale wyniki już powinny wyjść lepsze :(

reklama
Do góry