reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
KAMIA!!!!!!!!! Co to za bzdury!!!!!! To forum jest po to żeby się wspierać i razem martwić i cieszyć!!!
Wale focha na Twoje głupie gadanie!!!! Jesteś pod opieką gina który pęknie Ci jajko i będzie dobrze:))))

Mononoke
w tak wczesnej ciąży nie musisz mieć objawów a siusia się różnie. Czasami sika się cały czas a potem rzadziej potem znowu cały czas. Ja jak na razie siusiam ,często pobolewa mnie podbrzusze(w każdej kolejnej ciąży dokucza bardziej:/)piesri nie bolą a mdłości mam popołudniu jeżeli już i jestem senna strasznie

Misia jak tam betka????

Dziewczyny tyle pisałyście że już nie wiem co miałam komu napisać:(

:zawstydzona/y: ja wiedziałam, że od poziomki to mi się oberwie:zawstydzona/y: ale już nie będe takich głupot pisać, obiecuje:-)
widzę nowy suwaczek, sliczny:tak:
poziomki a Ty może wiesz jak to jest z tym pęknięciem pecherzyka,? nie wiem czy czytałaś pisałam o tym kilka postów wcześniej, jeśli nie to ci znowu napisze

Mononoke, strachy precz!!! :-D jestem pewna, że betka będzie pięęęna :-D
poziomki to twarda babka, to i Ciebie kamia ochrzaniła :tak: i bardzo dobrze :-)
Misia gdzie zniknęła?

To tylko formalność a nerwy szkodzą fasolce!!!

Kamia z tego co wiem to lekarze dobrze sobie radzą z pękaniem pęcherzyka;))) i nie jest to wyrok!!
Ważne jest żeby zastosował odpowiednią kuracje a i Twoje nastawienie jest BARDZO ważne!!
wiem, ale to takie trudne:-( ale będę sie starać bo inaczej zmaszczę wszystko...

Gin mowi ze prawdobodobnie i ze on jest za tym, ze to fasola ale wszystko jest mozliwe ;(

monookeplis nie stersuj się nie potrzebnie, bo teraz stres Ci nie jest potrzebny:-) napewno wyjdzie Ci betka jak ta lala i będziesz happy majóweczką:-)

reklama
Do góry