poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kamia a badałaś hormony??? Możesz mieć za mało TSH za dużo LH niepawidłowy poziom testosteronu itd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro tak to dobrze. Myśle że wie co robiNiestety taki proces wymaga cierpliwości
Mój gin chciał mi wyskrobać endo i zobaczymy...-k.....a co zobaczymy!!!! Załamka!!
Teraz ide do innego są do niego kolejki ma usg w gabinecie a do tego ta klinika ma podpisaną umowe z nfz i nic nie płacę
Mononoke, nie przesadzaj.. zobaczysz że będzie wszystko dobrze. Nie potrzebnie sobie głowę zawracasz durnymi myślami.
A ja jestem wściekła jak nie wiem ;/ Już nie pamiętam kiedy ostatni raz się tak wsciekłam. Miałam dziś w domu kupe roboty, to się z moim umówiłam, że po jego robocie jedziemy do sklepu na większe zakupy bo już nic nie ma. Mieliśmy się umówić na stacji i podjechać pociągiem po 5, bo zostawał dłużej [ jak zwykle ]. No i słuchajcie.. napisał mi po 17!!, że kończy za 30 minut.. to se myślę, będzie tym pociągiem o 18.05.. jasne.. napisał mi przed chwilą, że jest jeszcze w robocie.. myślałam, że do niego zadzwonie z mega awantura.. mało tego, nawet sraj tasmy w domu już nie ma!! A wszystkie sklepy w okolicy pozamykane ;/ Mogę jedynie jechać teraz gdzieś sama a i tak nawet tyle kasy na większe zakupy nie mam i w dodatku on kluczy nie ma więc tak czy siak muszę gnić w domu. No normalnie zaraz zwariuję ;/
Wybaczcie, ale musiałam się wygadać![]()