reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Karolciak jutro testuje :D Trzymamy mocnoooooooooo &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ależ będą grubaśne krechy :D
Ja swoje sikacze zachowalam :D Jak mi betka i ginek potwierdza ciaze to zaloze maluszkowi ksiazke... i bede wklejac wszystko od sikaczy zaczynajac :D Taki dziennik :D Poki mi chec nie opadnie.. no i moze kiedys dam to mojemu Szkrabowi ;p

reklama
Dzisiaj do 14 chodziłam głodna bo nie miałam śledzi więc nie miałam co jeść:D

Karolciak trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Blondi ja też blondi więc moje info jest z pierwszej ręki;)))

Misia I Hope moje gratulacje Kochane jak ja Wam zazdroszczę. Ja też tak chcę!!!!
Lilith trzymaj się Kochana wierze że będzie dobrze i wszystko się ułoży. Pamiętaj że masz nas i zawsze możesz z nami pogadać :)

Dziewczyny co zjem dzisiaj to zgaga, lekkie mdłości i wzdecia nie moge brzucha wciagnac, ale ja sie ciesze ze dzidzia daje znac o sobie..
Zaraz ide grac w fifke z Moim M i Nasz Braciszek (przyjaciel) do Nas wpadl takze ich musze ograc;-)

Witam dziewczynki :) Ja jakoś nie czuję się jak na @, ale na ciążę tym bardziej nie, więc pewnie nic z tego nie będzie. Nie kupiłam testu, więc pozostawiam sprawy swojemu biegowi. Jeśli @ w poniedziałek nie przyjdzie, to zatestuję dopiero wtedy.
Karolciak, czekamy na wieści!!!:tak:
Misia, początki są najgorsze, jakoś musisz przetrwać ;-) nawet tej zgagi i mdłości Ci zazdraszczam ;-)
poziomki jak ochota na śledzie, to może jednak chłopak?!?! :-D

reklama
Tyle sie napisałam i wsiąkło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cze bobole:-D

Karolciak i coooooooooooo????

Mononoke jak samopoczucie?? Na przeziębienie babcine sposoby a na gardło tantum

Misia w 6-7 tyg będzie gorzej;-) Na razie jedz często w małych porcjach i pamiętaj że kwaśne potrawy potęgują zgage

Blondi jak się dziś czujesz??

Lilith co u Ciebie kochana??

Kami jak nasza weteranka??

Kahaka mam nadzieje:-D

Do góry