reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Myślałam ze to dobry lekarz ale chyba nie...nic mi nie powiedzial tylko ze mam nie chodzic na basen i brac tylko prysznic...nie wiem czy powinnam dostac wolne bo zamrozeniu? bo ja w pracy siedze i sie mecze szczegolnie we wtorek po nieprzespanej nocy...boli teraz brzuch jak przed bardzo bolesna @! a zabieg byl w poniedzialek... pytalam go nawet czy jakies leki mam brac to powiedzial ze nie...tylko ze do konroli za 6 tygodni. a ja czuje ze ten brzuch jakis cieply i tak dziwnie nie umie tego okreslic ale niby z nadzerki maialam stany zapalne ale nic nie pieklo nie szczypalo a teraz po zabiegu zaczyna;/

reklama
Zgłoś się może do lekarza.. jak się uda to do innego.
A co do tego, że przed ciążą się nie powinno to to trochę prawda.. przepraszam, że straszę ale niby lepiej zostawić tą nadżerkę bo później pojawia się problem ze śluzem.. i tak się właśnie zastanawiam, czy i ja do teraz mam przez to problem ;/
Ale na pewno zajść w ciąże można, jestem tego żywym przykładem i na pewno nie tylko ja.

Acha a jak do lekarza iść nie możesz to chociaż zadzwoń, co by jakieś komplikację się nie pojawiły.

To Ci powiedział bez obrazy jak lekarz w UK.. bierz se pani paracetamol.. może trzeba bylo nawymyślać, że i jakieś wymioty z bólu masz a przeciwbólowe nie pomagaja.. sama nie wiem ;/ Trochę to śmieszne, bo przecież się martwisz.. A mówił chociaż ile to tak może boleć ?? I nie dasz rady do jakiegoś innego podjechać czy tez do szpitala??

Cześć dziewczyny:))

MARYLA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSPANIALE CORAZ NAS WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wizyta była udana

Karolciak na bóle brzucha no-spe bo jeżeli po no-spie nie przechodzi to znaczy że dzieje się cos

Lilith,Mononoke :**

Ja nadal jestem przeziębiona czuje się jak by mnie ktoś wysr..ł ale to przez katar:((

Poziomki, Ty tam uwazaj na was, juz Ci wczoraj mowilam !!
Rosołek zjedz, inhalacje jakąś, co byś się bardziej nie rozchorowała :*

reklama
No ja tez myslalam bardziej o no-spie i sobie wezme po pracy is pac...a lekarz nie powiedzial nic ile moze trwac ten bol ani nic..poczekam do jutra co sie bedzie dzialo a lekarz do ktorego ja chodze to jest ordynator ze szpitala czy jakos tak i chwala go wszyscy ale teraz to zaczynam w niego watpic...

Do góry