reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

super domek :) U nas warunki zabudowy są takie, że dach musi być dwuspadowy.
kolejny dzień mija a @ brak.... Codziennie mam bóle jak na @, ale nic....

A mnie wlasnie urzekl ten dach, kopertowka :) No i ogolnie rozmieszczenie pokoi. Zmienielismy tylko ciut na dole, podpiwniczylismy i tam gdzie jest kotlownia to zrobilismy schody do piwnicy i tam dopiero kotlownie :p No i dzieki temu lazienka sie powiekszyla :)

Nie martw sie, jutro ginek cos na ten brak @ poradzi :) Głowa do góry!

reklama
Ja też jestem ciekawa... gdyby nie ta beta pewnie bym szła na wizytę z pewnością, że się dowiem o fasolce... a tak... to na złość mi chyba @ nie nadchodzi ;)

Dzień dobry :-D dziewczyny, już piątek, hurra!!! :-D
Martusia, czekamy z niecierpliwością na wieści od gina:tak:
Mononoke, serio bardzo ładny ten domek ;-)
A u mnie dziewczyny już mnie nic nie zdziwi...Tak jak pisałam, wczoraj wzrosła temperatura, myślałam, że przez stres, ale nie!!! Dziś to samo! Wygląda na to, że owulacja w końcu zaszczyciła mnie swoją obecnością :szok: I teraz zagadka, dlaczego dopiero teraz (dzis 44 dc) - odpada wersja o stresie, bo skok nastąpił w dniu tego durnego egz. Ale nic to. Nie licże na cud w postaci ciąży, bo sex w dniu skoku to już raczej za późno.
Miłego dnia kobietki, ja zmykam do pracy (czytaj użerać się z dziećmi :-D ).

Ty nie marudz tylko sie popraw! Jako dobra żona powinnaś się częściej zajmować mężem :> Zaniedbujesz biedaczka, a ppotem narzekasz, ze juz za pozno na przytulanki.... pffff
Idz, ucz dzieci i daj im lepszy przyklad :>

Witam wszytskie wariatki;-)
Mononoke śliczny ten domek:D:D:D
Ja sie tak własnie zastanawiam czy ma sens kupowac mieszkanie wziasc kredyt 150000 spłacac go do konca zycia i jeszcze czynsz kolejny 1000 zl:> czy moze wybudowac jakis mały domek:D a powiedzcie mi dziewczynki ile Was wyszlo zakup domku plus budowa łacznie?:>:>
Ja dzisiaj juz lepiej brzusio przestal bolec i mam dobry humorek mimo ze sie nie wyspalam..ale jedziemy jutro na weekend w gory..moj kochany zdecydowal ze jedziemy bo tam mamy taki letniskowy domek powiedzial ze on trwawke bedzie kosil bo tam juz miesiac nie bylismy:O wiec bedzie do pasa a ja mam sie relaksowac i pooddychac swierzym powietrzem:D:D wiec sie juz nie umie doczekac;-)

My jestesmy w trakcie budowy wiec koszty narazie sa nieznane. Powiem tak... z tego co policzylismy to bardziej sie oplaca kupic albo wybudowac domek niz kupowac mieszkanie. Mieszkania sa obecnie tak drogie, ze taki maly domek spokojnie by mozna postawic. No, jesli masz dzialke :D Bo dzialki tez sa drogie :>
Relaksuj sie kochana ile wlezie! :)

reklama
Jeżeli ma sie dzialke to by mi do głowy nie przyszło zeby kupowac mieszkanie...hmm ale wydaje mi sie ze nawet jak sie nie ma dzialki to lepiej kupic taka nie za duza ale dla mnie wystarczajaca to ok 60000zl czyli 60 czynszów:> czyli 5 lat :>

Do góry