reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
LILITH!!!! U Ciebie widzę temperatura też w górę poszła!!! Jak zobaczyłam ten wykres, to najpierw pomyślałam, że pokazałaś mi jakiś stary ciążowy!!! :-D oby to był dobry znak i u mnie i u Ciebie!

Czesc dziewczynki :)

ale sie upisalyscie - jak zwykle ja mnie nie ma to wszystkie takie rozgadane :>:D

martusia, przykro mi z powodu @ ale dobrze ze juz przyszla, ze masz dobrego ginka i nastepnym razem juz bedzie dobrze :D Musimy w koncu zafasolkowac :> Ja to juz sie nie moge @ doczekac :D Marze zeby przyszla, skonczya sie i zeby sie owu zblizala :D

Lilith jak tam przeprowadzkowe czulosci ?:> :D:D:D:D co Ty tak o tych objawach...? czyzby cos sie kroilo ?:>

kamia ale Ci dobrze z tymi wyjazdami :D nam sie marzy Grecja... ale pojdedziemy pewnie dopiero za kilka lat jak sie juz wybudujemy.... marzenia :D

katty musze Ci powiedziec, ze moj humanistyczny łeb ni w zab rozumie te przedmioty ktore wykladasz :p a z wykladowcami to tak jest ze raz sie trafi normalny a czasem to taki swir jakiego swiat nie widzial :>
My juz mielismy takiego - na 120 osob za pierwszym razem zdal0 6 :D (bo pismo ktos mial brzydkie, inny pisal niepokolei odpowiedzi na pytania, ktos inny ma glupie nazwisko, inny glupie imie, a ktos inny z kolei ma brzydkie zdjecie w indeksie.... masakra...) na drugim terminie zdalo 20 :D na trzecim 30 :D reszta ma warunki krotko i dlugoterminowe .... normalnie @#$%&^*^%$#%^&%$#% - ciesze sie ze ja jakims cudem zdalam bo bym mu chyba łeb urwala ...
a alkoholicy to swoja droga bo na kilometr od niektorych czuc :D

Wiecie co... coraz lepiej sie czuje z tym kregoslupem ale od tych lekarstw chce mi sie wymiotowac:/ juz niedlugo mam nadzieje bo juz mnie nerwica rano bierze z tym odruchem wymiotnym :/ pfffff
Oby do @..... moglaby juz przyjsc :D Ja chce zaczac staranka kurcze, nie lubie przytulanek z zabezpieczeniem :D

Ja miałam całkiem dobry dzień, aż do teraz...Mój mąż spadł w pracy z drabiny, karetka go zabrała, rtg wykazał, że ma pęknięty jakiś krąg :-( wsadzili go w jakiś gorset, jutro ma jechać do tego szpitala po zwolnienie, chcą mu dać na 2 miesiące, ale mają taką sytuację w pracy, że on nie chce o tym słyszeć!

Ja miałam całkiem dobry dzień, aż do teraz...Mój mąż spadł w pracy z drabiny, karetka go zabrała, rtg wykazał, że ma pęknięty jakiś krąg :-( wsadzili go w jakiś gorset, jutro ma jechać do tego szpitala po zwolnienie, chcą mu dać na 2 miesiące, ale mają taką sytuację w pracy, że on nie chce o tym słyszeć!

BIEDNA:-( musi wziąść zwolnienie, z takimi rzeczami nie ma żartów, nie pozwól mu żeby w takim stanie chodził do pracy. jaka by tam sytuacja nie była to zdrowie ma tylko jedno. 3maj sie kochana i duzo siły i zdrowia dla męza
monooketo też nasz ostatni wyjazd na dłuuuuuuugi czas bo potem jak utkniemy z domkiem i maluszkiem to ciężko będzie wygospodarować fundusze na wyjazdy więć chcemy pokorzystać:-) no teraz z zabezpieczeniem nie fajnie ale pomyśl jak superas będziesz czuła różnicę bez;-)
lilithno mnie tez tak zastanowiło czemu o objawy podpytujesz...;-) czyzby jakies u ciebie??;-)

yhhhhhhh on to taki uparty, że masakra :angry: mówi, że się dobrze czuje. Zobaczymy co mu jutro w tym szpitalu powiedzą...
LILITH objawy jakieś masz??? Mnie trochę sutki bolą, ale to chyba normalne po owu.

Z kregoslupem nie ma zartow! Ja wiem po sobie choc mam tylko stan zapalny. jak ma facet pekniety krag to przymusowo chocbys miala go przywiazac do lozka czy fotela to MUSI SIEDZIEC W DOMU!!!!! szczegolnie, ze to w pracy sie stalo! pffff biedactwo...

reklama
Mononoke, nie mam na niego zbyt wielkiego wpływu, bo jest w pracy 200 km ode mnie :angry: osiołek jeden z tego męża mojego!

Tym bardziej ma wracac! Ja bym mu nawrzucala jakby sie stawial! Mojego do pionu musze czasami postawic to sie na tym znam :D Bo moj to jest taki sam... wszystko go boli ale do roboty dalej idzie.... ale jak juz cos powazniejszego sie dzieje to nie popuszczam.

Do góry