reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja na szczęście nie oglądam takich programów bo pewnie bym przez cała jego długość psioczyła :D

Poziomki, jak mówiłam będzie coś koło 36,6 ;p

A ta majówka, to może w jakims kijowym labolatorium robiła tą betke, tylko jej stracha niepotrzebnie napędzili, szok :D Ale super, że pęcherzyk widac, to najważnejsze.
Wiesz, ja was tam podczytuję czasem, bo ze względu na mój maj 06 to takie rozczulenie mnie bierze :D

reklama
Ja na szczęście nie oglądam takich programów bo pewnie bym przez cała jego długość psioczyła :D

Poziomki, jak mówiłam będzie coś koło 36,6 ;p

A ta majówka, to może w jakims kijowym labolatorium robiła tą betke, tylko jej stracha niepotrzebnie napędzili, szok :D Ale super, że pęcherzyk widac, to najważnejsze.
Wiesz, ja was tam podczytuję czasem, bo ze względu na mój maj 06 to takie rozczulenie mnie bierze :D

Chodzi o to że jak się nieprawidłowo pobierze krew(się spieni) to wynik nie jest wiarygodny.
Bykami się nie przejmuj a przecież FF podkreśla

Wiatjcie, po długiej nieobecności juz jestem! miałam az wstyd się przyznać mc zaległości... sporo się naczytałam..... i tak wszystkiego nie opanowałam.... no u mnie staranka troszku tak piąte przez dziesiąte... ale zaczynamy dalej po tym 42dc myslałam ze jest, ale nie bylo. dzis jest obecnie 33dc robiłam te testy owu i wczesniej też i nic jeden pasek wiec owu nie mam juz głupieje kiedy mam mieć az ciekawa jestem jaki cykl tym razem bede miała<dla niewtajemniczonych stranaka zaczeliśmy po krwawieniu z odstawienia tabsów , wiec nie wiedziałam jaki cykl bedzie> no mam nadzieje ze sie uda ale teraz juz mysle ze bedzie co ma być bez napinki , przez to kochamy się jak się chce juz bez zamiarów no ale... cieszę się ze zaskoczyłyście ---> Poziomki!!!! i inne dziewuszki,,,, a co do wagi to ja mam 164cm i 56kg wiec chyba norma... pozdrawiam wszytskie juz przyszłe mamy i staraczki

zuzu2, witam się z Tobą :tak: pocieszę Cię, że nie tylko Ty masz pokręcone cykle...jeśli nie doczytałaś, to Ci powiem, że ja mam dziś 52 dc, skok temp miałam 44 dc:angry: masakra! a z tymi testami owu, to bądź ostrożna, ja im już nie ufam - niektóre kobiety mają zbyt małe stężenie LH, żeby test wyszedł pozytywny (a owulacja była) i odwrotnie, testy pokazują, że zbliża się owu, a to tylko "przymiarka" do niej...ja przerzuciłam się na mierzenie temp ;-) powodzenia!!! Ale może przejdź się do gina, kiedy odstawiłaś tabletki? Od tamtej pory wszystkie cykle takie były długie?

jestem babki..dol mnie dzis dopadl-wszedzie laski zachodza w ciąże ja dzis wybuchlam...ryczalam jak tylko przypomnialo mi sie co bylo tydzien temu-czyli beta :-:)-(

mam nadzieje,ze sie doczekam bo oszaleje...

pozdrawiam wszystkie:tak:
POZIOMKI :*

reklama
Do góry