reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

juz nie chce mi sie wracac i sprawdzac, ktora z Was co pisala ;-)

Kahaka, Agusia, przesliczne prosiaczki, jeszcze sie zakocham i tez sobie kupie, a wtedy M. wymelduje mnie z cala ferajna ;-)

Witam nowe nauczycielki :-* ja przez rok pracowalam w szkole sredniej, nie bylo najgorzej chlopaki z technikum byl SUPER, gorzej z zawodowka.

Dziewczyny, trzymajcie jutro kciuki o 15, mam prezentacje na konferencji, mam troche cykora, bo bedzie guru z mojej dziedziny, zawsze marzylam, zeby go poznac :-)

a po powrocie... :-D :-) :happy2: zaczynamy staranka ;-)

reklama
jak zwykle witam się z rana:-) mdłości część dalsza, dziś poczytałam wasze rady i muszę je od jutro zastosować:-) już jutro wyjazd, wczoraj byłam w hesti i wykupiłam dodatkowe ubezpieczenie na wypadek gdybym musiała korzystać tam z pomocy lekarza, ale mam ogrooomną nadzieję że ani trochę mi się nie przyda:-)
kahaka agusia fajne zwierzaki:-)
nikita powodzenia na zabiegach, a szefem w pracy się n ie przejmuj. Mój też nie był zachwycony (pracuje w prywatnej firmie), ale co ma do gadania:-) zwolnić mnie i tak nie może:-)a nie będzie mi ustalał kiedy mogę mieć dziecko:-)
wszytkim miłego dnia życzę:-)

Witam środowo, ale ciemno za oknem i mokro i zimno :-(
Nikita, niestety jeśli nawet miałam jakieś nadzieje na ciążę, to teraz już całkiem prysły, bo temperatura znowu spadła i pewnie @ to kwestia godzin....:-( Już mi się odechciewa tego wszystkiego...Trzymam kciuki za bezbolesną rehabilitację:tak:
katty, kciuki bardzo mocno zaciskam:-D
Kamia, ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu ;-) uważaj tam na siebie.

kahaka dzięki:-) no będę bardzo na siebie uważać:-) już od tyg zajadam probiotyki żeby zmniejszyć ryzyko jakiś rewolucji żołądkowych ale i tak juz wywiedziałam się czego mam unikać np. z jedzenia:-) ja się cieszę głównie no to, że sobie odpoczniemy ale strach też trochę jest:rofl2::confused: a Ty kochana 3 maj się mocno:-) jak ktoś tak bardzo chce byc mamą jak Ty to nie ma siły żeby wcześniej czy później się nie udało:-) miłego dnia dziś życzę:-)
mama trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki badań:-)
poziomki jak dziś się czuje mamuska??

WITAM SIE I JA Z poranna kawką .
KAMIA-dziekuje za &&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje,ze mężulek da rade i ,ze wyniki beda super!!

ja mam jutro ginek i usg i sie okaze czy Clo dziala i bedzie owulka...

milego dnia mimo deszczu i usmiechu na twarzy!!;-):-)

Hello kobietki.
Brrrr, ale fatalna pogoda:baffled:
Zaraz zbieram sie na ćwiczonka, ale jak patrzę za okno to z chęcią zostałabym w domku. Syncio mi cos marudzi, chce z mamą iść na rehabilitację:dry: Po tym moim pobycie na ortopedii zrobił sie taki przylepek, że nie odstepuje mnie na krok. Łobuziak kochany:tak:
Katty83 - Ty nieśpiochu !;-) Jeszcze później chodzisz spać niz ja. Juz zaciskam kciukasy mocno.... Powodzenia !!!

Kamia życzę udanego wypoczynku. Przywieź nam trochę slońca, ale masz cudnie. Uważaj na nachalnych podrywaczy i uprzedź męża że jak by chcial cię sprzedać to niech żąda podwójnej ilości wielbłądów;-) - bo wiesz Ty już dwupak, heheh. A tak powaznie to uważaj na siebie i brzuszek. Nawet ząbki myj w wodzie z butelki, żeby ci sie nic nie przytrafiło nieprzyjemnego. A co do szefa to masz świętą rację. No trudno żebym jeszcze posiadanie dziecka musiała z nim ustalać. Nie ma sytuacji bez wyjścia. Zresztą, narazie nie ma tematu bo nie wiadomo jak mi pójdzie z tym moim zaciążeniem...:rofl2: W piątek czekam na @ i po niej bierzemy się za robotę, bez wzgledu na wszystko i wszystkich.

Kahaka, a już myślałam...... Kurde:zawstydzona/y:

Mama05 - pochwal się jak tam żołnierzyki twojego męża. Trzymam &&&&&, będzie dobrze:tak:

Ok, ja sie odmeldowuję narazie.
Milego dnia mimo tej szarości za oknem Wam zyczę.

dzień dobry! :) Ja również się melduję z poranną kawką :)
U mnie za oknem również ciemno, mokro i ziiimno... a ja jak na złość mam dziś masę spraw do załatwienia na mieście.... Pewnie zmarznę... :(

reklama
Oglądałyście kiedyś program "Ciąża z zaskoczenie"? Właśnie oglądam... kurcze dziewczyny, kobiety 9 miesięcy nie wiedzą że są w ciąży... jedna właśnie urodziła w spodnie... była taka co do wc urodziła.... i wszystkie dzieci rodzą się zdrowe-mimo że kobiety nie wiedząc piją alko i palą....

Do góry