reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka jak juz pisalam wczesniej mialam ostatnio cykl podobny do Twojego.mnie swedzialo na zewn. i w srodku wiec sama masc mi nie pomagala.meczylam sie pare dni az w koncu poszlam do lekarza i blagalam zeby przyjela mnie bez rejestracji (a chodze na nfz i do niej czeka sie 1,5 miesiaca na wizyte).powiedzialam ze mnie tak swedzi ze nie moge pracowac i ze okres mi sie spoznia i moge byc w ciazy.od razu mnie przyjela, przepisala leki i nam przeszlo.bo moj maz tez byl niezle zainfekowany.grzybice lepiej wyleczyc, zeby potem nie wracala.teraz odbudowuje sobie flore lactovaginalem.dzis mam 7 dzien cyklu i niedlugo zaczynam staranka.idz jak najszybciej do lekarza i pozbadz sie tej infekcji.
Dziewczynki widze, ze tu u Was grono pedagogiczne.to ile macie tu nauczycielek?
Agusiazmien lekarza, bo to nie moze tak byc, ze nie masz okresu a ona nic w tym kierunku nie robi.ja mialam ostatnio cykl 44-dniowy i moja ginka dala mi luteine na wywolanie i po 8 tabl. @ przyszla. teraz mam nowy cykl.

LILITH, tabletki na receptę są, bez recepty tylko maść.
kacha10, jestem umówiona na 5 paź, już dawno się zapisałam, do mojej też się z miesiąc czeka :baffled: A nauczycielek jest nas tu chyba 4: ja, Mononoke, zuzu i katty :-)
zuzu, no cóż u mnie w szkole WF to najważniejszy przedmiot, a pan od WF-u to najfajniejszy nauczyciel ;-)

Kahaka fajnego masz prosiaczka.mnie tez mozecie dolaczyc do waszego grona pedagogicznego.tylko czy wytrzymasz do tego 5 pazdziernika?ja poleczylam sie 6 dni i nie wytrzymalam.tak swedzialo, ze nie moglam sie na niczym skupic.w dodatku mialam przezywke ze to taka pierwsza nasza infekcja i ze moge byc w ciazy.to byl najgorszy cykl w moim zyciu.

kacha10, no proszę, kolejny belfer :-) a czego uczysz hehe?
Jakoś wytrzymam do wtorku, zwłaszcza, że jutro pewnie będę mieć @, więc nic w tym czasie nie zdziałam. A i moja gin przyjmuje tylko we wtorki, więc nie mam wyjścia.
A czy na tą infekcję można coś stosować w trakcie @??? Wiesz może?

reklama
Kahakaucze biologii.A ty?nie wiem jak to jest przy miesiaczce.ja zdazylam sie wyleczyc przed okresem.nie mam w tych sprawach doswiadczenia i nie wiem co Ci doradzic.

Do góry