reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agusia, a kiedy miałaś to usg??? Dopiero po 9 m-cach bez @ poszłaś do gina?? Z tego usg wynika, że w tamtym czasie byłaś w pierwszej fazie cyklu, jesczze przed owu, endometrium cienkie.

Ja mojej śwince kupiłam dziś domek i jak go zobaczył to czmychnął do niego i tam siedzi hehe ;-)
Ale mnie męczy ta infekcja :baffled:

reklama
Czesc dziewuszki :D

Ale sie upisalyscie od rana a ja nawet nie mam kiedy odpisac:> Roboty mam duzo na jutro do szkoly, nie wspominajac juz o stosie sprawdziankow do poprawy... masakra :>

Ja juz nawet nie pamietam co mialam do ktorej pisac:>

kahaka ta swinka to chyba bedzie atrakcja naszego forum bo wszyscy sie juz interesuja jej losami :D Wyjdzie? Nie wyjdzie? Ugryzie ja? Nie ugryzie? Zje marchewke czy nie? :D
Fajnie, ze w kolejnym odcinku kupilas mu domek :> teraz potrzeba drugiej swinki zeby tam mogly razem siedziec :D

Nikita no to faktycznie masz przekichane .... ale jacos o tym wiem, bo mnie po tych lekach na kregoslup takie mdlosci braly, ze szok... na szczescie juz nie biore tych prochow:D
A co do domku to my jestesmy dopiero na etapie stawiania dachu :D Wiec do meblowania mamy jeszcze jakies 2-3 lata o ile nie wiecej :D Ale popatrzec na mebelki czasem mozna :D

poziomki - biedaku, cieknie Ci na glowe... pociesze Cie, ze chociaz my jeszcze nie mieszkamy u siebie to mamy tez masakre bo leje i robotnicy niby przychodza, ale praca w takich warunkach... ja ich podziwiam no i sie ciesze z kazdego pustaka :D (bo do dachowki jeszcze nie doszlismy :D)

Kamia, na mdlosci podobno najlepszy jest biszkopt lub sucharek codziennie rano przed wstaniem z lozka... potem polezec pare minut i podobno dziala.

Martusia daj linka do tych mebli :D

karolciak gdzie sie znowu podzialas?

mama trzyam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lilith nie martw sie, u nas listonosz sie tak rozleniwil ze ja w pracy dostaje koresponedncje do tesciow i meza bo listonoszowi sie po wsi jezdzic nie chce :/ i tez trzeba czekac dluzej niz sie powinnio....

agusia 9 miesiecy bez @? masakra, mnie jak sie tydzien spozniala to juz u ginka bylam z nadzieja, ze to ciaza :D Ja Ci narazie nie dam swojej bo tez na nia czekam. Moglaby przyjsc, i sobie pojsc :D Bo chce juz staranka zaczac, kurde no bo to tak troche teges teskno mi za starankami :D

Byłam kilka razy u lekarza przez te 9 miesięcy. Od stycznia nie mam @, w maju miałam wywoływaną lekami a od maja cisza. Moja lekarka mówi że to normalne. A badanie usg robiłam 20. 09 bo sama chciałam się dowiedzieć czy wszystko jest ok. Dodam że ta moja lekarka to ani zbadać mnie nie chciała ani na badania skierować

Agusia, Mononoke, świnka dopiero dziś dostała domek i na razie tam siedzi ciągle. Ale na jedzenie na pewno wyjdzie, bo już widzę, że to żarłok :-D marchewka mu bardzo smakuje :-) Mononoke, świnki nie gryzą, tylko zwiewają ;-)
Agusia, to ten Twój gin to jakiś nie bardzo :baffled: tyle czasu bez @, to powinna Ci badania hormonów chociaż zrobić!!!

Wstawiam Wam zdjęcie Prosiaczka mojego :-D
2.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 32
Byłam kilka razy u lekarza przez te 9 miesięcy. Od stycznia nie mam @, w maju miałam wywoływaną lekami a od maja cisza. Moja lekarka mówi że to normalne. A badanie usg robiłam 20. 09 bo sama chciałam się dowiedzieć czy wszystko jest ok. Dodam że ta moja lekarka to ani zbadać mnie nie chciała ani na badania skierować
AGUSIA- a nie myslalas nad zmianą ginek...9 m-cy bez @ to nie jest normalna sytuacja...wiem ,ze pewnie wszyscy Ci to mowią...mam nadzieje,ze @ Cie nawiedzi i zaraz po niej zajdzisz w ciąże:)

MONONOKE- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&,jutro o tej godzinei mąż bedzie po badaniu-sama zaczynam sie denerwowac...

KAHAKA- ale slodziak!!!!!!!!!!!!!!! :):))))

reklama
Martusia, fajny pomysł, hehe, ale ja jakoś od początku mówię na niego Tusiek lub Prosiek :-D
mama05, prawda, slodki jest, tylko mógłby już weleźć z tego domku i sie do mnie poprzytulać ;-)

Dziewczyny, czy któraś z Was poradziła sobie sama z infekcją, bez pomocy gina??? I czy ta infekcja ma szansę skończyć się po @, czy będzie jeszcze gorzej?? Na razie bez recepty mam maść Clotrimazol, ale niewielka poprawa jest :crazy:

Do góry