Czesc dziewuszki
Ale sie upisalyscie od rana a ja nawet nie mam kiedy odpisac:> Roboty mam duzo na jutro do szkoly, nie wspominajac juz o stosie sprawdziankow do poprawy... masakra :>
Ja juz nawet nie pamietam co mialam do ktorej pisac:>
kahaka ta swinka to chyba bedzie atrakcja naszego forum bo wszyscy sie juz interesuja jej losami

Wyjdzie? Nie wyjdzie? Ugryzie ja? Nie ugryzie? Zje marchewke czy nie?
Fajnie, ze w kolejnym odcinku kupilas mu domek :> teraz potrzeba drugiej swinki zeby tam mogly razem siedziec
Nikita no to faktycznie masz przekichane .... ale jacos o tym wiem, bo mnie po tych lekach na kregoslup takie mdlosci braly, ze szok... na szczescie juz nie biore tych prochow

A co do domku to my jestesmy dopiero na etapie stawiania dachu

Wiec do meblowania mamy jeszcze jakies 2-3 lata o ile nie wiecej

Ale popatrzec na mebelki czasem mozna
poziomki - biedaku, cieknie Ci na glowe... pociesze Cie, ze chociaz my jeszcze nie mieszkamy u siebie to mamy tez masakre bo leje i robotnicy niby przychodza, ale praca w takich warunkach... ja ich podziwiam no i sie ciesze z kazdego pustaka

(bo do dachowki jeszcze nie doszlismy

)
Kamia, na mdlosci podobno najlepszy jest biszkopt lub sucharek codziennie rano przed wstaniem z lozka... potem polezec pare minut i podobno dziala.
Martusia daj linka do tych mebli
karolciak gdzie sie znowu podzialas?
mama trzyam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lilith nie martw sie, u nas listonosz sie tak rozleniwil ze ja w pracy dostaje koresponedncje do tesciow i meza bo listonoszowi sie po wsi jezdzic nie chce :/ i tez trzeba czekac dluzej niz sie powinnio....
agusia 9 miesiecy bez @? masakra, mnie jak sie tydzien spozniala to juz u ginka bylam z nadzieja, ze to ciaza

Ja Ci narazie nie dam swojej bo tez na nia czekam. Moglaby przyjsc, i sobie pojsc

Bo chce juz staranka zaczac, kurde no bo to tak troche teges teskno mi za starankami