reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kamia, to faktycznie nie bardzo z tymi mdłościami :baffled: ale musisz się przemęczyć dla dobra ogółu :-D
Mononoke, mój mąż całkiem nieźle, pobolewają go te plecy i noga, w którą się uderzył, ale do pracy oczywiście jeździ...

Ja zaraz lecę do pracy, a potem będę oswajać mojego Prosiaczka :-D @ będzie z pewnością jutro, bo temp poleciała w dół, więc koniec złudzeń.
Miłego dnia, dziewczyny ;-)

reklama
męczę się aby wydać na świat kolejnego obywatela;-) jak tao mawia mój tata:ktoś musi na nasze emerytury robić":-) to fajnie, że z mężem lepiej, ale szkoda, ze nie dał się skusić żeby w domu pobyć:-( tobie też miłego dnia, dużo 5 dziś daj dzieciakom:-) i szybko mijającej @ i pięknych płodnych:tak:;-)

dopiero dzis mialam troche czasu, by nadrobic zaleglosci, ale sie rozpisalyscie ;-)
kahaka pociechy z nowego futrzaka, moj brat uwielbia gryzonie, ma przeslodkiego kroliczka, ja chcac zrobic mu radoche kupilam mu ostatnio fretke, tylko zapomnalam doczytac, ze zywia sie..... krolikami ;-) a tak sie cieszylam, jak fretka gonila kroliczka, nawet sie smialam, ze od razu sie polubili i tak ladnie ze soba bawia ;-)

LILITH, mama, ciaza, ciazą, ale chyba najwiekszym skarbem sa te maluchy biegajace wokol Was, mozecie patrzec jak dorastaja, cieszyc sie wspolnie z nimi sukcesow, wspolnie przezywac porazki, przytulic jak macie dola...

Agusia, nie doczytalam , czy bylas u gina, mnnie tez kilka lat temu zatrzymal sie @ po odstawieniu anty, akazalo sie, ze mialam niedrozne jajniki, grozila mi bezplodnosc... wiec nie lekcewaz tego i wielkie BUZIAKI, ja tez przesylam Ci moja @, mam nadzieje, ze nie wroci do mnie przez najblizszy rok ;-)
co do NK, to dziekuje za SUPER ZDJECIA, widze, ze bylas wytrwala i obejrzalas wszystkie ;-)

wracajac do tematu meblowania domu, ostatnoi bylam w Leroy Merlin i widzialam przepieknie umeblowana kuchnie, nigdy wczesniej nie myslalam, ze mozna zrobic turkusowe sciany, jaasniutenkie, malutkie kafelti nad blatem tylko dwa rzadki i meble z orzecha, zrobione na takie stare, grawerowane... zakochalam sie w tej kuchni, moze za jakis czas namowie M. na zmiane ;-)

mialam jeszcze cos napisac, jak sobie przypomne dam znac

BUZIAKI i milego dnia, mimo paskudnej pogody

POZIOMKI- czesc ,no u mnie dzis 9d.c. wzielam ostatnie Clo na owulke ,jutro maz ma badanie a w czwartek ja mam usg-&&&&&&&&&&&&& i cieple mysli mile widziane:);-)

pozdrawiam Was dziewczynki:tak:

Hej hej, co tam u was?
Tzn. przeczytałam ale ciężko tak mi odpisać z rana pamiętając wszystko :D
Wkurzona dziś jestem, mamy tu problemy z listonoszem.. nie dość, że łazi kiedy mu się chce to jeszcze z ogromnym opóźnieniem wszystko dostarcza.. i nie dostałam ani żelu dziś ani ładowarki do lapta ;/

Kahaka i jak tam świnka??

mama, tzrymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
KATTY- dziekuje!!! mam nadzieje,ze ten cykl bedzie ostatni...

LILITH- a u Was ile ten żel kosztowal-bo na tej stronce co mi podalas to u nas 115 + koszty wysylki..
a z listonoszem nie halo...tez nie lubie takich niesystematycznych...u nas zawsze jest o 11 i drugi raz jezdzi o 16.

jade po synka do przedszkola .

Hej, widzę, że dziś od rana wszystkie zajrzały na forum ;)
Ja mam ciągle pozytywne nastawienie-zobaczymy co będzie na koniec :)

Agusia-ja również dziękuję za wytrwałość w oglądaniu i ocenianiu moich fotek na nk ;)
I powielam pytanie-czy byłaś u gina, aby zrobić coś z tą @??

Ostatnia edycja:
reklama
Mama, ja płaciłam 13,99f za żel plus 10 testów, wybrałam 6 owulacyjnych i 4 ciążowe o czułości 10.
A sam żel to coś koło 12,50 chyba kosztuję plus 2,5f chyba przesyłka, dlatego byłam zaskoczona ceną u was..
A patrzyłaś na innych stronkach i na allegro??
Ja Ci życzę by jak mówisz, ten cykl byl już ostatnim i abyś żelu kupowac nie musiała :)

Co do listonosza, to tu ciągle chodzą inni, o różnych godzinach.. jak pada wogóle nie przychodzą.. czasem jak już przyjdą to patrzysz a papiery wysłane były prawie 2 tygodnie w stecz.. to nie jest normalne.. pierwsze takie mieszkanie z taką akcja, bo normalnie odbierasz przesyłkę max po 3 dniach a listy po 1-2..

Do góry