Cze kochane:-) kule mi też najpierw postów nie wklejało a potem jak ruszyło z kopa

lilith mama nie chciałam nic pisać ale czytając wasze posty myślałam dokładnie tak samo, że jesteście w o wiele bardziej lepszej sytuacji niż inne staraczki bo już macie kochane dzieciaczki i tak po
1. wiecie już że zajście w ciąże i jej szczęśliwe donoszenie jest w pełni możliwe w waszym przypadku (czego te starające się po raz pierwszy jeszcze nie wiedzą) więc prędzej czy później ten drugi czy trzeci raz też wam się uda:-)
2. po nieudanym cyklu macie do wytulenia swoje pociechy, które są żywym dowodem tego co powyżej;-)
3. macie piękne wspomnienia związane z tym kiedy dowiedziałyście się o poprzedniej ciąży/ciążach i możecie ja sobie przypominać i te uczucia, które wam wtedy towarzyszyły :-)
ahhh jak ja wam tego zazdroszczę :-)
poziomki witam koleżankę "niedoli" mi od dwóch trzech dni jest tak mdło rano, a najgorsze jest to, że jest tylko mdło, już bym wolała rz.... i może choć na chwilę byłoby lepij

3maj się kochana mamuśko:-)
monooke dziś ja po pracy jadę na uczelnię załatwiać ostatnie w pisy i zdać indeks więc trzymaj za mnie kciuki;-);-)
kahaka gratuluje nowego członka rodziny:-)
karolciak moja bb weteranko, nie smutaj się :-) a jak się smutasz to pisz do nas to moze chociaż "wysłuchamy" a Ci będzie lżej na serduchu:-)