reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki, dzień dobry :tak: mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Agusia, facet w sklepie powiedział, że ma 2-3 miesiące, ale spory jest.
mama05 - je, wsuwa jak głupi, ale przede mną trochę ucieka jeszcze ;)

reklama
Skoro tak powiedział to możesz dać mu swobodę w poruszaniu po domu tylko uważaj na kable, bo świnki lubią je przegryzać :). Nasza je prawie wszystko. Na początku też uciekała a teraz chodzi za mną jak pies :). Do póki nie wstanę z łóżka to ona nie wychodzi z klatki

Kahaka ma prosiaka :D Hueueueue :D Fajnie masz :p ja kiedys mialam krolika i szynszyla :D krolik zjadal mi wszystkie kable a szynszyl bawil w chowanego :> jak juz widzial ze jestem totalnie wykonczona skakaniem po calym pokoju zeby go zlapac to sam na mnie wskakiwal :D

Poziomki ale masz fasola fajnegooooooooooo :) To juz 8 tydzien, pieknie :)

Dziewczyny ja normalnie padam z nog, jak tak dalej pojdzie to bede miala zmarnowany rok na starania albo ich brak bo wieczorem jak tylko moja glowa dotkie sie poduszki to odlatuje :D

karolciak do raportu! To ze nie ma seksu to jeszcze nie powod do zalamki (no, przynajmniej nie do wielkiej :D) milosc francuska zawsze zostaje no :D

Kahaka to połóż mu przed klatką listek cykorii, kawałek marchewki, buraczka albo coś co lubi. Jak się oswoi to wyjdzie. Musi teren poznać i Was oczywiście. Aha ja rozmawiam ze swoją świnką :)

reklama
Do góry