reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Skoro tak powiedział to możesz dać mu swobodę w poruszaniu po domu tylko uważaj na kable, bo świnki lubią je przegryzać
. Nasza je prawie wszystko. Na początku też uciekała a teraz chodzi za mną jak pies
. Do póki nie wstanę z łóżka to ona nie wychodzi z klatki
Kahaka ma prosiaka
Hueueueue
Fajnie masz
ja kiedys mialam krolika i szynszyla
krolik zjadal mi wszystkie kable a szynszyl bawil w chowanego :> jak juz widzial ze jestem totalnie wykonczona skakaniem po calym pokoju zeby go zlapac to sam na mnie wskakiwal 
Poziomki ale masz fasola fajnegooooooooooo
To juz 8 tydzien, pieknie 
Dziewczyny ja normalnie padam z nog, jak tak dalej pojdzie to bede miala zmarnowany rok na starania albo ich brak bo wieczorem jak tylko moja glowa dotkie sie poduszki to odlatuje
karolciak do raportu! To ze nie ma seksu to jeszcze nie powod do zalamki (no, przynajmniej nie do wielkiej
) milosc francuska zawsze zostaje no 
Poziomki ale masz fasola fajnegooooooooooo
Dziewczyny ja normalnie padam z nog, jak tak dalej pojdzie to bede miala zmarnowany rok na starania albo ich brak bo wieczorem jak tylko moja glowa dotkie sie poduszki to odlatuje
karolciak do raportu! To ze nie ma seksu to jeszcze nie powod do zalamki (no, przynajmniej nie do wielkiej
Agusia8426
Kahaka to połóż mu przed klatką listek cykorii, kawałek marchewki, buraczka albo coś co lubi. Jak się oswoi to wyjdzie. Musi teren poznać i Was oczywiście. Aha ja rozmawiam ze swoją świnką 
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONONOKE- witaj ;-)
AGUSIA- zapomnialam Ci napisać ,ze juz wyslalam do Ciebie DHL'em moją @
nie odsylaj mi jej przez najblizszy rok minimum;-):-)
AGUSIA- zapomnialam Ci napisać ,ze juz wyslalam do Ciebie DHL'em moją @

mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONONOKE- ale masz fajne opisy przy suwaczkach
)))))))))))))))))
Agusia8426
mama05 mam nadzieje że jak najszybciej dotrze do mnie
. Głos to może ja mam- śpiewam w sopranach 
reklama
Martusia85
Agusia-a Ty masz to szczęście, że zaciążona jesteś? Że składasz zamówienia na @