reklama
ewula dzięki, mnie się zdaje, że to jednak grzybek
wszystko pasuje do tego, co w necie wyczytałam. Nigdy wcześniej nie miałam takich problemów :-( na razie nie będę może kupować nic, bo jutro mam mieć @, więc chyba teraz muszę przeczekać? Czy te środki można stosować w trakcie @?

mama05
prrrryy szaaaalona :))
KAHAKA- jak clotrimazolum nie pomaga to chyba bedzie potrzebna wizyta...ja bardzo żadko mam nfekcje ,ale po wakacjach mi sie przyplątal-niby nie siadalam na wc nad morze,ale jednak cos sie "dostalo" i jak poszlam do ginek to dal recepte na tabletke Clotrimazolum 500 g czegos tam-taka duzo tabletka-jest tylko 1 w opakowaniu i od razu pomoglo-ale jest na recepte...mam nadzieje,ze szybko Ci przejdzie.Martusia, fajny pomysł, hehe, ale ja jakoś od początku mówię na niego Tusiek lub Prosiek
mama05, prawda, slodki jest, tylko mógłby już weleźć z tego domku i sie do mnie poprzytulać ;-)
Dziewczyny, czy któraś z Was poradziła sobie sama z infekcją, bez pomocy gina??? I czy ta infekcja ma szansę skończyć się po @, czy będzie jeszcze gorzej?? Na razie bez recepty mam maść Clotrimazol, ale niewielka poprawa jest![]()
a świnka jeszcze sie przyjdzie poprzuytulac
EWULA- witaj
no no świnka fajna fajna.... a ja dzis zaczełam nowy cylk po okresie 43dc dziś mam juz 33dc moze wkoncu się unormuje... oststanio byłam na ślubie znajomych siedzę za stołem....a tam sie okazuje 3 cięzarne...ech... az mi sie łezka zakręciła ze to nie ja... i na dodatek młodsze ode mnie.... ale bedzie co bedzie... dziś nowy cykl więc jeszcze z 5 dni i jazda...znów mąz bedzie ode mnie uciekał hehe ps laski ja też jestem nauczycielem hihihi dobrze ze mam zawrót głowy to chociaż az tak o tym nie myśle... teraz tak se myśle ze co 2gi dzien bedziemy się "dotykać" bo jak bylo codzień to nic nie wyszło... oby poskutkowało... pozdrawiam!!
No cóż, jeszcze tydzień muszę się przemęczyć, gin w następny wtorek...
ale dziewczyny wiecie co, tak mnie ten cykl wymęczył, że masakra :-(najpierw się okazuje, że będzie mega długi, a teraz jeszcze ta infekcja
no dziś 56 dc, noooooo
zuzu, a czego uczysz??? Ciekawa ja bardzo

zuzu, a czego uczysz??? Ciekawa ja bardzo

Martusia85
Fanka BB :)
zuzu-mi gin mówił, żeby właśnie nie codziennie a co drugi dzień... bo jak codziennie to może ślepakami strzelać...
zuzu-mi gin mówił, żeby właśnie nie codziennie a co drugi dzień... bo jak codziennie to może ślepakami strzelać...
Zgadzam sie, slyszalam to samo :>
Martusia przepraszam to chyba do katty bylo bo pisala o kuchni i mebelkach fajnych .... a ja jakas oslabiona ostatnio jestem i chyba za duzo sie wokol mnie dzieje :> wybacz:*
zuzu no powiedz czego uczysz
kahaka ale masz slodkiego prosioka
Agusia8426
Fanka BB :)
No właśnie 14 października idę do innego gin. Zobaczymy co on powie, mam trochę pietra bo to facet. Jak wrócę od optyka i jak obiorę klucze od mieszkanka to Wam wkleję zdjęcie mojej świnki 
reklama