reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Czesc, przepraszam, ze sie nie przywitalam ale mam ochote kopnac w pupe karolciaka!

Ja wszystko przeczytalam i jak zwykle nie mam czasu odpisac (30 postow czytalam godzine bo poprawiam kartkowki:D)
Ja tam dalej trzymam &&&&&&&&& za armie meza mamy i jestem pewna ze wynik bedzie b. dobry :D

kahaka no i co z ta @? przyszla juz czy nie?

Lilith, wspolczuje listonosza :D

Kamia, a co nam przywieziesz z tej Turcji ?:> :D

katty, jak tam? trzymalam kciuki!!!!!!!!

poziomki a Ty znowu nas opuscilas? jak sie czujesz?

Nikita, szybkiego powrotu do zdrowia! :p

A ja wracam do pracy bo mam do pisania tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle i jeszcze wiecej i pewnie znowu do nocy bede nad tym siedziala :/ pffff a ludzie narzekaja ze nauczyciele to nieroby ... a ja mam pensje jak ekspedientka w sklepie a pracuje czasami i 12h na dzien! no.... zla jestem dzisiaj. I chce juz @ bo marzy mi sie zaczac staranka :D

Jestem, jestem witam wszystkich i zarazem powoli się żegnam :D

Mama, niestety nie pomogę, póxniej dla porównania mogę Ci dać 2 wyniki mojego, z czego pierwsze tragiczne a drugie już według lekarza całkiem dobre.

Ale wiem, że na bocianie swego czasu była rozpiska i mozna było wkleić swoje i lekarz mówił co sądzi, ja tak zrobiłam :)

Cześć Babeczki :tak:
LILITH, jak listonosz w końcu raczy się pojawić, to weź go ochrzań, co on sobie myśli!!! no:angry:
Mononoke, zgadzam się, ja też mam zwykle po pracy dużo roboty - najczęściej muszę coś powycinać, narysować, napisać jakieś etykiety dla dzieciaków....
katty, jak konferencja????????
mama05, dzielny Twój mąż :-D
Agusia, ja mojej śwince też kupiłam domek, ale on ciągle tam siedzi i nudno tak, więc pewnie też mu w końcu zarekwiruję ;-)

U mnie dziewczyny 57 dc, temperatura znowu spadła, ale @ póki co nie ma.
A mój maż mi zrobił niespodziankę dziś i przyjechał, a miał wrócić dopiero w piątek :-D

EWULA- dziekuje,jesli beda normy to byloby super..mąz cos tam poszukal na necie i wstepne informacje mamy.
KAHAKA- dziekuje :))

LILITH,MONONOKE- Wam tez dziekuje:) ja rowniez wierze ,ze z żolnierzami jest oki,ale ...chce miec to na papierze ,jak juz tyle sie faszeruje lekami ,ze poprostu podjelismy decyzje ,ze Tomi tez sie musi przebadac..

zmykam,do jutra kochane,przyjemnego wieczorku :)

Martusia, kamia to chyba dziś lub jutro ma wylot, więc pewnie się szykuje :tak: a jak u Ciebie? Staranka z tego co czytałam pełną parą :-D

Mój Prosiek wychodzi z chałupki tylko na żarcie :-D ale obżera się jak głupi- no cóż ma same rarytasy: marcheweczka, sałatka, jabłuszko...a w zoologiku pewnie tylko suchą karmę dawali. ;-)

reklama
Pełną parą to może nie... tzn nie seksimy się na siłę jeśli nie mamy ochoty czy siły... :)
Kamia jutro wyjeżdża... Mam nadzieję, że wpadnie się pożegnać ;)

Do góry