reklama
działajmy tak czy siak a nóz widelec się uda ja spedziłąm seans przed kompem ogladałam fajny film o ciązy nie wiem czy go juz nie oglądałyscie ale wklejam link Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl mi sie boskoo podobał i juz starsznie też chce mieć małą kruszynkę blisko siebie a dziś mój 7dc ale działam bo juz sama nie wiem kiedy dni płodne tak z tym moim okresem... teraz od 2 dni mam plaminia a okresu mialam moze z 3dni tylko ja używam tamponów wiec zbytnio nie wiem jaki intensywny... ale dziś jem nie wiem co chcyba z nódów mąż w pracy a ja chyba zaraz wyskoczę w odwiedziny do rodziców...
mama05 nie poddawaj się bedzie dobrze zobaczysz!!!! tam na górze wszytsko jest zapisane co ma być to bedzie ja juz staram sie az tak nie mysleć ale w głębi duszy już chce... pozdrawiam i miej dalszej niedzielki
mama05 nie poddawaj się bedzie dobrze zobaczysz!!!! tam na górze wszytsko jest zapisane co ma być to bedzie ja juz staram sie az tak nie mysleć ale w głębi duszy już chce... pozdrawiam i miej dalszej niedzielki
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KAHAKA- kochana ,narazie masz takie nastawienie bo @ masz,jak przyjda dni plodne to i nastawienie sie zmieni...a tymczasem tule i ..podaje czekoladke na lepszy humorNo dziewczyny, fajnie, że działacie
Ja mam dalej @, nawet jakoś mi się nie chce starać, chyba odpuszczam :-(
We wtorek mam gin, ale jakoś nie nastawiam się pozytywnie do efektów tej wizyty.
Miłej niedzieli!
ZUZU- dzieki :*
Oj widze, ze niektorzy maja dzisiaj gorszy dzien :>
CO TO MA ZNACZYC ZE REZYGNUJECIE ZE STARANEK? HMMMM? CHYBA UPADLYSCIE NA GLOWE OBIE!
ZREZYGNOWAC TO MOZECIE JAK BEDZIECIE PRZECHODZILY MENOPAUZE :> A TERAZ DO ROBOTY A NIE PIERDZIELIC MI TU FARMAZONOW! PFFFFF!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za uwagę
CO TO MA ZNACZYC ZE REZYGNUJECIE ZE STARANEK? HMMMM? CHYBA UPADLYSCIE NA GLOWE OBIE!
ZREZYGNOWAC TO MOZECIE JAK BEDZIECIE PRZECHODZILY MENOPAUZE :> A TERAZ DO ROBOTY A NIE PIERDZIELIC MI TU FARMAZONOW! PFFFFF!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za uwagę
Agusia8426
Fanka BB :)
Hej Babeczki. Ja już po przeprowadzce! Na reszcie sami bez świadków możemy szaleć do bólu. Wczoraj było extra
Mój Narzeczony tak się rozszalał że nawet dzwonka do drzwi nie słyszał 
mama05
MONONOKE- Kahaka ma dolka i kto jeszcze bo napisalaś-obie-????
AGUSIA- no to fajnie,ze juz po przeprowadzce i przyjemności
)
AGUSIA- no to fajnie,ze juz po przeprowadzce i przyjemności
MONONOKE- Kahaka ma dolka i kto jeszcze bo napisalaś-obie-????
AGUSIA- no to fajnie,ze juz po przeprowadzce i przyjemności)
Zle doczytalam :> Wybaczcie :> Ale na kahake to zla jestem za ta co wygaduje!
Mama nie mysl o endo, sluzie i ruchliwosci plemnikow :> Zapomnij o tym bo samo mysenie o tym tworzy w Tobie blokade i nawet nie wiem jakbys chciala to nici .... zapomniec i szalec :>
Agusia8426
Ja za chwilę ucieknę z domu:-) łazi za mną i cały czas by tylko w łóżku chciał baraszkować
a dodam że tak nigdy nie było odkąd się znamy

Martusia85
Witajcie-właśnie wróciłam
Kac mnie je*ie... chyba się położe...
reklama
mama05
MARTUSIA- kuruj sie
)
MONONOKE- nie ma sprawy..
i w takim razie zapominam i szaleje