reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No dziewczyny, fajnie, że działacie :-D
Ja mam dalej @, nawet jakoś mi się nie chce starać, chyba odpuszczam :-(
We wtorek mam gin, ale jakoś nie nastawiam się pozytywnie do efektów tej wizyty.

Miłej niedzieli!

reklama
działajmy tak czy siak a nóz widelec się uda ja spedziłąm seans przed kompem ogladałam fajny film o ciązy nie wiem czy go juz nie oglądałyscie ale wklejam link Życie przed życiem - Film Online - VoD w Onet.pl mi sie boskoo podobał i juz starsznie też chce mieć małą kruszynkę blisko siebie a dziś mój 7dc ale działam bo juz sama nie wiem kiedy dni płodne tak z tym moim okresem... teraz od 2 dni mam plaminia a okresu mialam moze z 3dni tylko ja używam tamponów wiec zbytnio nie wiem jaki intensywny... ale dziś jem nie wiem co chcyba z nódów mąż w pracy a ja chyba zaraz wyskoczę w odwiedziny do rodziców...
mama05 nie poddawaj się bedzie dobrze zobaczysz!!!! tam na górze wszytsko jest zapisane co ma być to bedzie ja juz staram sie az tak nie mysleć ale w głębi duszy już chce... pozdrawiam i miej dalszej niedzielki

No dziewczyny, fajnie, że działacie :-D
Ja mam dalej @, nawet jakoś mi się nie chce starać, chyba odpuszczam :-(
We wtorek mam gin, ale jakoś nie nastawiam się pozytywnie do efektów tej wizyty.

Miłej niedzieli!
KAHAKA- kochana ,narazie masz takie nastawienie bo @ masz,jak przyjda dni plodne to i nastawienie sie zmieni...a tymczasem tule i ..podaje czekoladke na lepszy humor:))

ZUZU- dzieki :*

Oj widze, ze niektorzy maja dzisiaj gorszy dzien :>

CO TO MA ZNACZYC ZE REZYGNUJECIE ZE STARANEK? HMMMM? CHYBA UPADLYSCIE NA GLOWE OBIE!
ZREZYGNOWAC TO MOZECIE JAK BEDZIECIE PRZECHODZILY MENOPAUZE :> A TERAZ DO ROBOTY A NIE PIERDZIELIC MI TU FARMAZONOW! PFFFFF!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję za uwagę :)

Hej Babeczki. Ja już po przeprowadzce! Na reszcie sami bez świadków możemy szaleć do bólu. Wczoraj było extra :) Mój Narzeczony tak się rozszalał że nawet dzwonka do drzwi nie słyszał :)

MONONOKE- Kahaka ma dolka i kto jeszcze bo napisalaś-obie-????
AGUSIA- no to fajnie,ze juz po przeprowadzce i przyjemności:))

Zle doczytalam :> Wybaczcie :> Ale na kahake to zla jestem za ta co wygaduje!

Mama nie mysl o endo, sluzie i ruchliwosci plemnikow :> Zapomnij o tym bo samo mysenie o tym tworzy w Tobie blokade i nawet nie wiem jakbys chciala to nici .... zapomniec i szalec :>

reklama
Do góry