reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To Hope zaraziła mnie dziś tymi fluidkami.

Ale się cieszę!! Gratulacje!!

To teraz ślij fluidki na ciepło, takie świeżutkie pozostałym dziewczynom, niech wszystkie męczą się razem z nami! :-p:-D:-D

Mam nadzieję babeczki, że z tymi objawami macie rację i z czasem mi przejdą, ale póki co z każdym tygodniem dochodzą nowe i nasilają się bez końca i trochę zaczynam powątpiewać w tej cudowny, II trymestr :confused2:

reklama
Witam was z rana z pracy! Dziś trochę bardziej brzuszek dokucza, ale da się przeżyć. Śle dla was wszywstkich wiruski. Ps dziś zrobiłam trzecfi test, niestety też II krechy. Nie wierzę.

Oooo, na dzieńdobry widzę dobre wieści: Blondynka - GRATULUACJE !! Cudownie, że następnej kobietce sie udało. Cudownych 9 miesięcy dla ciebie i brzuszka:happy2:

Kahaka, trzymam kciuki za dzisiejszą twoją wizytę. Dobrze, że masz lekarza, który nie lekceważy Ciebie i mysli jak działać, żeby spełnić marzenia o dzidzi:tak:

Mononoke, kochana, u mnie okres wpełni więc specjalnie dla Ciebie przesyłam @ fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Niech już cię ta @ nawiedzi i do roboty :-)

Hope, trzymaj się mamuśka. Pamiętaj że te dolegliwości nieprzyjemne dla mamy świadczą o tym że ciąża rozwija sie prawidłowo i dzidzia rośnie.

A ja rozkręcam się kawką, zaraz wskakuję w dresik i na rehabilitację;-)

Miłego dnia dla Wszystkich:-D

Blondlatyna ale niedowiarek z Ciebie ale na pewno bardzo szczęśliwy.

Ja dziś przeżyłam chwilkę załamania.
Mąż z rańca przed praca poleciał na pocztę.. nic dla nas nie ma.. więc zapodział się żel, testy i ładowarka..
Cykl mam jakiś do niczego..
Nie przyszły papiery z taxów.. ale jutro tam zadzwonimy..

No i co najśmieszniejsze.. słuchajcie, przyniósł dziś listonosz list a na nim, że była próba dostarczenia wczoraj, jak to zobaczyłam, myślałam, że padnę :D:D

reklama
Cześć Babki :-D
LILITH, ale fajnie.... my z kolei ostatnio mamy jakiś "przestój" uczuciowy :confused: ale mam nadzieję, że to chwilowe...
blondplatyna, ciekawa jestem ile jeszcze testów zrobisz :-D
mama05, ja ze swoim 9 lat (z czego 6 lat razem mieszkamy), a po ślubie rok.

Ja dziewczyny czekam na wizytę u gin...mam o 17.20, już się nie mogę doczekać! I zastanawiam się, jak się ubrać, hehe...odwieczny problem przed wizytą u gin :-D

Do góry