reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Witajcie najukochańsze Kobitki:-) Wreszcie doczytałam do końca Wasze posty chyba ich z 1000 przeczytałam;-). Witam nowe Koleżanki bardzo serdecznie, a ,,stare" o mnie zapominały z wyjątkiem Kahaka. Dziękuję Kochana
. Obecnie jestem po przeprowadzce i na dodatek chora, ale do pracy muszę chodzić:-(. Od kilku dni moje piersi się nie mieszczą w biustonoszu, boli mnie prawy jajnik. A po przytulankach to już nie wspomnę takiego bólu to ja jeszcze nie miałam
. W czwartek wizyta u ginka więc wszystko się wyjaśni. Całuję Was mocno i mam na dzieję że już codziennie będę do Was zaglądać chociaż mój Narzeczony kręci nosem że ja tylko w kompie siedzę i nic nie robię.

Martusia85
Poziomki: Ostatnio Aktywny 29-09-2010 To już długo jej nie było na forum ;/
Agusia8426
Kahaka Ty tak nie trenuj Prosiaczka bo będzie wredny:-). Jak będziesz w Wawie to musimy się umówić to pokaże Ci moją Prosiaczkę. Oczywiście jak chcesz.
Agusia, w końcu jesteś! Narzeczony niech nie narzeka, jakby zobaczył, jakie my tu ciekawe rzeczy piszemy, to sam by usiadł przed kompem 
A z tym trenowaniem Prosiaczka to serio mówisz? Koleżanka, która ma 2 świnki radziła często wyciągać i głaskać, już sama nie wiem. On nie jest oswojony jeszcze.

A z tym trenowaniem Prosiaczka to serio mówisz? Koleżanka, która ma 2 świnki radziła często wyciągać i głaskać, już sama nie wiem. On nie jest oswojony jeszcze.
Agusia8426
Masz racje Kochana czasem prze ramie mi patrzy, ale nie rozumie co piszemy i muszę mu tłumaczyć. Aha dodam jeszcze że śluzu mam dużo i czasem jest brzydki
M
musia05
Gość
Tak jak u mnieMasz racje Kochana czasem prze ramie mi patrzy, ale nie rozumie co piszemy i muszę mu tłumaczyć.

reklama