reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Martusia, tym procentom ktore podalas to bym tak slepo nie wierzyla. Co źródlo to inne procenty, Ty napisalas ze w owu jest 26%, u mnie na kalendarzyku 4WomenOnly jest napisane, ze 33% inne strony podaja i 40% .... wiec trzeba dzialac a nie patrzec na cyferki :)
Przykro mi, ze dostalas @ ale szybki cykl, i znowu nim sie obejrzysz bedziesz testowala :) Glowa do gory ! No i udanej imprezy! :)

Hej kobietki
Poczytałam co u Was, trochę posiedziałam w ciszy i mi lepiej. Dzis mam taaaakiego nerwa :wściekła/y:, że sama nie moge ze sobą wytrzymać. Wszystko mnie drażni. I to bez powodu.

Więc nie będe zarażać Was moim złym humorem i siedzę cicho:eek:

Martusia, właśnie chodzi o to że nic się nie stało. A ja zamiast szaleć z moim M. i korzystać z płodnych dni to siedzę naburmuszona i rozdrażniona:baffled: Dostało się dzisiaj i Małemu i Mężuśkowi. Wiedzą że lepiej mi dzisiaj w drogę nie wchodzić...
A Ty się nie denerwuj na swojego bo dobrze mówi. Korzystajcie wtedy kiedy macie na to ochotę a nie z kalendarzykiem w ręku. Z tego co kojarzę to nie staracie się o dzidzi jakoś długo więc może trzba wyluzować i iść na spontan. Jak za jakiś czas się nie uda to dobrze zacząć się badać. Ale już nie gadam bo na mnie też się zdenerwujesz... ;)

Nie zdenerwuje ;) W tym cyklu chce używać testów owu-więc po prostu bym nie chciała żeby te pieniądze były zmarnowane... I że jak będę wiedzieć, że owu jest to bym chciała spróbować.... A jak ten mi powie, że mu się nie chce, to chyba go zgwałcę tak naprawdę ;)

reklama
hehe, ja w zeszlym miesiacu mialam podobna rozmowe, wyliczalam dni, prawie godziny i musial byc sex TU I TERAZ ;-) R. powiedzial mi, ze nie chce presji, bo nic nie wyjdzie i mial sporo racji, nie ma przyjemnosci z sexu jak sie musi, a nie ma ochoty . A w tym miesiacu wycwanilam sie, jak wiedadzialam, ze mam owulke, to sexy bielizna, podchody, chlopak tak sie nakrecil, ze nawet nie pytal czy to owu, czy spontan. przyjemne z porzytecznym ;-)

Do góry