reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja chyba wczoraj pozaazdroscilam BLONDPLATYNIE tego mandatu... dzis juz 3 w tym tygodniu 50 zl i 4 pkt. ... chyba mam jakiegos pecha, przez 10 lat zadnego, nawet najmniejszego mandaciku, a w ciagu niecalego tygodnia trach, 3 pod rzad... najbardziej to tej kasy szkoda, az mi zal, jak pomysle co mogla bym sobie za te 600 zl kupic... wrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

reklama
nadrabiam za cale 10 lat ;-) a tak powaznie, nie powiedzialam jeszcze R. o dzisiejszym, bo mn ie smiechem zabije... juz i tak jest wsciekly za poprzednie, tyle kasy....

Dziewczyny, dajcie na wstrzymacie :D Wiadomo, staranka i do tego przyjemności, co 2 dni idealnie pasuję. Mój to by i codziennie chciał, bez względu na to, czy się staramy czy nie więc teraz marudzi, że przerwy są :D Jak Katty napisała, faceta łatwo skusić :D:D

Agusia, ja nadal nie rozumiem o co chodzi z tą lutka.. nie bierz jej broń boże za wcześnie bo owulację zablokuję !! Bierzesz od 3 dnia skoku, 10 dni, odstawiasz i przyjdzie @. Nie odstawiasz jak masz za niski progesteron, bo jakbyś zafasolkowała to to będzie szok, nagły spadek hormonu i może się ciąża nie utrzymać.

Martusia, jak chcesz zacząć mierzyć temperaturę to poczytaj 28dni.pl i najlepiej by było, byś sobie założyła tam konto choć na jeden próbny miesiąc. Wszystkie wtedy pomożemy w analizie :)

Katty, pieknie, pięknie z tymi mandatami, jutro tak nie szalej!!

Dzień dobry!

katty, rozwaliłaś mnie tym mandatem!

Zaraz lecę do roboty, dobrze, że już piątek, to w końcu się z mężem zobaczę!
Miłego dnia babeczki!
My dziś wieczorem będziemy majstrować chociaż płodnych jeszcze nie mam ;)

Czesc dziewczynki :)
Jak sie dzisiaj czujecie? Ja mam dzisiaj 2 dzien lenistwa a przynajmniej na to sie zapowiada.... a jesli cala jesien bedzie taka brzydka to cala jesien bede miala dni lenistwa :D

katty .... po prostu nie wiem co napisac :D

kahaka a niewazne kiedy plodne - bierz sie za niego!

Nam sie wczoraj nie udalo bo padlismy zmeczeni wieczorem.... taaa niby nic nie robilam ale tutaj cos tutaj cos innego, tutaj pisanie, tutaj blablabla, jak poczulam lozko wieczorem to po prostu odplynelam... a moj razem ze mna ... :>

ja chyba wczoraj pozaazdroscilam BLONDPLATYNIE tego mandatu... dzis juz 3 w tym tygodniu 50 zl i 4 pkt. ... chyba mam jakiegos pecha, przez 10 lat zadnego, nawet najmniejszego mandaciku, a w ciagu niecalego tygodnia trach, 3 pod rzad... najbardziej to tej kasy szkoda, az mi zal, jak pomysle co mogla bym sobie za te 600 zl kupic... wrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

KATTY- :szok::szok::szok::szok:600 zl o matko i corko-to mozna sobie pol garderoby wymienic...wspolczuje :sorry2: no i uwazaj na punkty b kasuja sie po roku od dostania a nie z nowym rokiem kalędarzowym:sorry2:

kochane ja po 25 dniach ,bez ostrzezenia zostalam brutalnie pozbawiona zludzen-0 7 rano przylazla @:-(

tez nie moge darowac sobie tych mandatow, chyba zbieraj akase przed swietami, jeszcze w zyci nie widzialam tyle policji, a wczoraj ustawili sie na tracie, bo wieczorem jezdze na korepetycje 25 km poza lodz jest tam niby ograniczenie do 50, ale bez sensu, dookola las, nie ma zywej duszy, prosta droga, nowy asfalt... no i stali w zaulki, wylaczyli pozycyjne, wiec nie bylo nawet szans po ciemku ich zauwazc

mama, przykro mi z powodu @, ale szybciej zaczniecie staranka, ja poki co czekam do niedzieli

starsznie krotkie macie te cykle, ja zawsze (odkad gin. mi ustawila) mam 27 dni jak nie biore tabletek

Lilith moja Kochana skąd ja mogę wiedzieć kiedy ma być 3 dzień skoku, skoro ja nie mam @? Może znacie jakiś sposób żeby to policzyć? Ja już po badaniach i śniadanku. Teraz kuruje się e domku chociaż roboty jest masę , ale dzisiaj sobie odpuszczę:-).
Lilith jak tam Twoje mieszkanko?

reklama
Witajcie, mam pytanko. wiem że co nie które sa już szczęśliwymi mamami i chciałabym sie dowiedzieć kilka rzeczy.
Z mężem staramy się o dzidzie, miałam prablemyz jajnikami i było ciezko ale ostatnio wkońcu miałam dni płodne i zastanawiam się czy moze sie udalo. I mam pytanko jaki miałyscie sluz na poczatki ciąży. Bo ja dostal biały jest go bardzo duzo i nie wiem jak to traktować, może i sie udało ale moim zdaniem jest troche zsa wcześnie zeby robic tes bo to dopiero dwa tyg. Co wy na to?
pozdrawiam

Do góry