reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kasica88 dobrze zrozumialam ze staracie sie dopiero 2 tyg? Czy 2 tydz cyklu? No w kazdym razie ktore z tych to by
nie bylo to oczywiscie ze jest za wczesnie na testowanie ..... Test najlepiej zrobic kiedy @ nie przyjdzie dzien czy 2 po terminie. Jeżeli jestes w 2 tyg cyklu to ilosc sluzu jest normalna, ja tez tak mam w polowie cyklu. Jeżeli cie zle zrozumialam to mnie sprostuj.

reklama
No Kasica to musisz poczekac jeszcze z badaniami. Niestety tak to jest, ze nie da sie potak krotkim czasie sprawdzic na 100% czy jestesmy zafasolkowane.
Mnie to sie marzy taki monitoring i zeby mozna bylo sobie juz po stosunku ogladac jak armia sie przemieszcza i kibicowac zolnierzykom w osiagnieciu celu :)

Za tydzien mozesz sobie zrobic betke. Obecnie beta jest tansza od niektorych sikaczy a jest dokladniejsza :p Wiec sikacza nie polecam ;p

Kahaka, kochana gdzie jestes? tesknie :* :D

Agusia to Ty lutke bierzesz na wywołanie, tak?? To bierze, bierz na nic nie czekaj i odstaw jak już @ sie pojawi :) Nie mogłam zrozumieć o co chodzi :D:D

Mononoke, Kahaka jest w pracy ;p

Kasica, ja też nie rozumiem o co chodzi.. 2 tygodnie po owulacji jesteś czy od 2 tygodni się staracie??

Mama, kochana tak mi przykro :( Tule Cię mocno i już teraz zaciskam kciuki za kolejny cykl, który juz musi byc udany :*

Co do żelu.. powiem wam, faktycznie świetna sprawa jak się ma problemy ze śluzem.. Pamietam jak kiedyś inne dla zabawy kupowaliśmy, to albo się kleiły, albo schnęły bardzo szybko a ten nie.. ma się dziwne [ nie nieprzyjemne ale dla mnie nietypowe ] uczucie mokrości. Mojemu bardzo się spodobało i nawet stwierdził, że lepiej bym to stosowała niż ciągle coś brała na ten śluz bo w końcu sobie zaszkodzę :D:D

Co do mieszkanka, zostawiłam to tak jak jest :D No bo co moge robic?? ściany suszyc, podłogę?? był tu wczoraj gość ale mu nie otworzyłam, jak chca przyjsc to niech to robią jak mąż jest w domu ;p albo niech ida do tych na góre od których naz zalewało :)

Lilith to ja źle napisałam. Oczywiście że na wywołanie @. Czyli np. od dzisiaj mogę już brać? A mam jeszcze jedno pytanko słyszałam że są 2 rodzaje luteiny, która jest lepsza? Ceny też są różne:-(

witam dziwczyny:)

Lilith to widze ze zelik sie podoba i tez mysle ze to fajniejsze rozwiazanie niz branie czegos przez polowe cyklu.
Potop juz opanowany???

Mama05 tule i trzymam &&&&&&& za kolejny cykl zeby byl baaardzo owocny:)
Agusia zgadzam sie z Lilith bierz lutke i czekaj na @.

Wiecie chyba natura msci sie na mnie za niecierpliwosc heh... Dzien przed wzrostem tempki jak zwykle mialam 35.9 w poptem przez 2 dni 36.3 czyli znaczyloby ze owulka byla a tu dzisiaj rano mierze tempke i znwou 35.9:shocked2: a mialam zaczac brac dupka na 3 dzien wzrostu i teraz co, niby duphaston chwile przed owulka nie zaszkodzi a wrecz pomoze. Sama juz nie wiem co robic. Nigdy nie mialam takiego spadku po wzroscie ktory zawsze wystepuje jak w zegarku:sorry2:

MARTUSIA- dzieki..
no jak dostalam to przypomnialo mi sie o Tobie-bo Ty tez wczesniej prawda??ja 2 dni wczesniej niz powinna,nie wiem o co kaman....wychodzi na to ,ze pecherzy sie skurczyl...bo raz mial 19mm a po kilku dniach jak pojechalam -pisalam Wam -mial 13 mm...
qrcze,musze sie wziąć za te zastrzyki na pekniecie.....
ale tak za 3 cykle jak mąż poprawi witaminami ruchliwość......

reklama
Do góry