reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Oj dziewczyny, ale się uśmiałam. Wisienka, Ty spryciaro
Mój zjadł rybkę, baaardzo mu smakowała.... Poszedł teraz pod prysznic, a jak wyjdzie, to każę mu sobie dziękować
Więc zuzu, na mnie też nie licz przy porządkach :-p

He he, Dzięki za chęci.... już po w miarę..... oczywiście naczynia w zmywarce... składam cały tydz...:zawstydzona/y: bo u nas ciężko uzbierać, chyba że impra... <same wiecie>
praleczka pracuje... a ja już se leniu****ę. Jutro kurze i podłogi i cacy... w miarę poszło.
A i w końcu już piszę z kompa a nie z kom uuuu jaka wygoda... i wszystko widać cacy.
Jajnik mnie coś bierze,,, za bóle,,, ale to i dobrze.

Wisienka-----> przepraszam za literówkę ale w kom mi zmieniło i jakoś mi umkło... wybacz <plissss>
co do śluzu to jakiś się rzadszy zrobił po seksie.... hmm może faktycznie jest tam rzadszy... i jutro mam owólkę.... a te moje bóle brzucha na owu.... ech.. oby oby... co dziś fajnego w tv?
Ja wczoraj oglądałam Szpilki na Giewoncie jednym okiem ale dałam radę...

hehe właśnie przełączyłam na tvn... no no.. to se obejrzę coś mnie jajniczki bolą... oby ten cykl był udany a jak nie będzie to se już odpuszczam na luzaka ......tylko jak sobie odpuszczę to nie będe zaglądać na forum... bo to jednak będzie w głowie siedzieć a nie chcę WAS kochane opuszczać!
hmmm,,,, czy mi się wydaję czy często użyłam słowa będzie.....

Już wam tłumacze jestem dwa tyg po owulacji, a staramy sie rok.
A z ta miesiączką to właśnie moży byc cięzko bo się lecze na zespół policystycznych jajników a to się objawia niereguralnymi miesiączkami.
Ale zaczełam brak leki i po pierwszym cyklu z lekami dostałam śluz jak na dni płodne czyli jak nieraz nawywają jak kurze białko.
I wziełam męża w obroty i po kilku dniach dostałam biały sluź.
Ja właśnie tak myśle że jeszcze za wcześnie ale tak chce dzidziusia że już troche bzikuje od tamtego momentu gdu ujrzałam śluż plodny, ale postaram sie jeszcze wytrzymac, zostało gdzieś mi ok6-7 dni.
bedą to cięzkie dni.
Dzięki za odpowiedzi, i serdecznie was pozdrawiam:-D

reklama
Wróciłam, mąż poległ na polu walki tzn. śpi.
kasica, ja nie rozumiem, skoro jesteś 2 tyg po owu, to po co masz czekać 6-7 dni? Możesz testować!
A gdzie moja kochana Mononoke???

Wszystkie gdzieś polazłyście, pewnie bobasy majstrujecie :p
Mnie gardło boli, kaszel mnie dusi, zastanawiam się czy coś mnie bierze...Bo jest inna opcja-dostałam od dzieci na dzień nauczyciela bukiet-głównie lilie i one tak pachniały, że nie szło wytrzymać! W nocy wczoraj zasnąć nie mogłam przez ten zapach i wywaliłam je na balkon a dziś do śmieci ale mało się nie udusiłam.
No cóż babeczki, skoro Was nie ma, to i ja zmykam.
Dobranoc, udanych bobosexów!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry