reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke, wiem coś o tym.... :baffled: Ja ze swoim kolanem też miałam czekać na zabieg prawie 1,5 roku. Więc musiałam najpierw prywatnie pochodzić do pana doktora i dzięki temu on "znalazł" dla mnie czas i miejsce w szpitalu wcześniej. Echh, nasza polska rzeczywistość...

reklama
dziewczynki, może któraś z was wie coś na temat testów owulacyjnych z Rossmanna?
warto kupić ? tak na pierwszy raz? czy może możecie polecić coś innego?

Ty masz końcówkę cyklu a o testach owulacyjnych myślisz?? ;> Mam nadzieję, że nie będą Ci potrzebne.

Na 28 dni dziewczyny pisały, że są ok, ale dokładnie się nie doczytywałam :)

WISIENKA mierzę tam na dole, prze chwilką zmierzyłam i mam 37,4 do 5 ale mam taki termomert rtęciowy i cięzko się go zbija wiec mam nadzieję ze dobrze mierzy temp. hehe
Wróciłam z pracy po 16, zjadłam i czytam Was nadrabiam za wczoraj wieczór i dziś.... dobrze ze jutro mam na 10,45 tyle mego się wyśpie, jeszcze Majkę obejrze i usta usta heeh i spanko no i bzyk z mężem...:-D

Ty masz końcówkę cyklu a o testach owulacyjnych myślisz?? ;> Mam nadzieję, że nie będą Ci potrzebne.
ja tez mam taka nadzieję, ale tak jakoś ...
byłam dziś w Rossmannie i kupiłam dwa testy a na owulacyjne tak przy okazji zerknęłam ...

Ja uzywałam testów owu ale jakoś juz nie kupuje ich.... wykazało mi ze niby owu juz tuz tuz i sie kochałam i nici wyszły trzeba chyba wyluzować i tyle, kochać się jak ma się na to ochotę.....wiem, że to bardzo trudne jak się chce bardzo od jakiegoś czasu...

Po owulce też mogą wychodzić dodatnie, bo jeszcze się utrzymuję u niektórych w większej ilości.

Anuszka, a kiedy byś chciała testować?? I jak się czujesz??

U mnie po owu, juz nie były dodatnie miałam te z allegro po 1 dzyla. Ale gdzieś wyczytałam ze testy owu mogą też wskazać ciąze, bo jakieś są podobne aminokwasy w łancuchu i mogą wykryć... bo mialam taka sytuacjie i się naczytałam o tym ho ho heh ale jednak nie wykryły..szkoda ;-(

reklama
nie wiem, chyba normalnie, ale co jakiś czas mi sie w głowie kreci, chociaż czasem takie zawroty już miewałam, piersi mnie bolą ale to chyba norma przed ew @
tylko że jajniki mnie wcale nie bolą jak przed @
do testowania/@ jeszcze kilka dni (5) chociaż chciałabym już dziś ... ew jutro rano

Do góry