• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka wiem co czujesz, mój jakiś czas temu wyjeżdżał w delegacje przez cały rok, trwały po dwa tygodnie. Wracał w piątek w nocy, a wyjeżdżał w niedzielę rano. Żadna rewelacja, bo jak wracał to był tak zmęczony, że cały czas spał, a ja się tylko denerwowałam, bo jak najwięcej czasu chciałam z nim spędzić. Jak narazie delegacje się skończyły, a i mój M stwierdził, że to nie rodzina, jak się widzimy przez 4 dni w miesiącu, więc jeśli wjeżdża to maks na 4-5 dni.

blondplatyna, Agusia, my od maja już tak żyjemy, że widujemy się tylko w weekendy :-(
Agusia, a masz brać 2 tabl dziennie? Ja brałam podjęzykową 2 dziennie, to mi pozwoliła 2 na raz wieczorem. A prosiaczek bez zmian, cykor z niego dalej, zaczął mi ubrania podgryzać.

Hej Kobietki
Ja jeszcze w pracy, nadrabiam zaległości ale jakąś przerwę trzeba sobie zrobić... Wkońcu nie samą praca człowiek żyje ;-)
Mononoke - trzymam kciuki za twoje serducho. Że też ci sie przyplątało biedaku, najpierw kręgosłup teraz serduszko. Dobrze że ktoś wogóle ci to wykrył bo słysząc o dokonaniach naszej służby zdrowia.... No ale polska rzeczywistość - albo prywatnie albo trzeba czekac kilka miesięcy żeby dostać się do specjalisty.:baffled:
Poziomki - witaj mamuśko po długiej przerwie:happy: Jej to już 11 tydzien u ciebie... Kiedy to zleciało, a dopiero mam wrażenie że robiłaś test...

Blondplatynka - ja jak byłam w ciązy to pamiętam że też mnie odrzucało od słodyczy /a normalnie to pochłaniam je tonami:sorry2:/, no i synek się urodził:-) Więc może i u ciebie bedzie chłopaczek....

Hope - a Ty babo;-) na nas nie krzycz. Nu! nu! Musimy troche sie pobadać żeby wiedziec co i jak ;)

ok, biorę się dalej za robótkę. Zajrzę wieczorkiem.

hej dziewczyny...
Odpowiadam tym, co się pytały:
Praca na pół etatu-w biurze szkoleń.... Studiuję dziennie i w grę wchodzi tylko na pół etatu.... [A poza infolinią tp ciężko coś znaleźć] I koleżanka mi załatwia-podała tej kobiecie mój nr i ona miała zadzwonić... A tu cisza.... Nie lubię jak ktoś coś za mnie załatwia-wolę sama bo wiem co słyszałam i wiem co i jak... A tak nie wiem co powiedziała itd... Miałyśmy się dopiero na rozmowę umawiać [ale ponoć miała już 2 chętne] i jak znam życie to już kogoś przyjęła :(

Dostałam dziś testy owu więc niedługo zaczynam testowanko.... A może i dziś już zatestuje bo jestem podekscytowana ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Nikita, jak dzwonilam do pani kardiolog to powiedziala mi, ze jej pacjenci mowili, ze u nas w miescie do poradni kardiologicznej zapisujac sie dzisiaj trzeba czekac na termin do lipca 2011 ... do tego czasu to by mnie chyba juz calkiem trafilo ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry