reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

a do mnie @ PRZYSZLA...

no, ale tego sie spodziewalam, jeden test moglby klamac, ale 2 to juz male szanse. a za pare dni zaczynamy od nowa staranka, juz nie moge sie doczekac :rofl2:
Robert stwierdzil, ze w tym cyklu to codziennie, bo weszlam mu na ambicje, ze zolnierzyki cos felerne ma, albo cos z blednikiem maja w tych malych lepkach ;-)

reklama
witam porannie i w przeciwieństwie do pogody gorrrąco:-)
monooke kochana i jak tam twoje biegunkowe dolegliwości?? lepiej już? zdjęcia wrzucę jak tylko będę dysponowała swoim netem bo w pracy trudno to zrobić;-)
blonplatyna jak się czujesz mamuśko?;-) bardzo męczą cię dolegliwości dzidziusiowe?:-) kiedy masz jakąś wizytę u gin?
kahaka i agusia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze staranka:-)
nikita strasznie jestem podekscytowana ale i zestresowana tą wizytą, z jednej strony uspokajam się że przecież czem,u miałoby być coś nie tak jak objawy są nadal, nie plamię itp ale z drugiej jakiś steresior zawsze jest. ale jutro z rana zaraz wam napiszę co i jak:-)
katty przykro , że jednak przylazła ale przynajmniej juz ją masz więc zaraz przejdzie i znowu boboseksy;-) powodzenia:-)
martusia a jaka praca? długo szukasz??
a my za dwa tyg wprowadzamy się do naszego domku:-) już tam powoli remont trwa:-) ale się dziej:-) a weekend szkoła;-( nie chc\e mi się masakrycznie:-(

poziomki witaj kochana:-):-) jak się czuje? róznie:-) ogólnie trochę dają mi w kość mdłości, ale dziewczyny juz tutaj mi podały kilka fajnych sposobów więc jakoś je opanowuje choc czasem bywa groźnie:baffled: i mam straszne kłopoty ze spaniem, poprostu pól nocy walania się na łożku:rofl2:kłopoty z trawieniem, bolące cycuchy i brzuch ale ogólnie jestem na maksa szczęśliwa więc te dolegliwości nie obrzydzają mi życia:-) a jak Ty się czujesz kochana?:-)

Dziewczyny, ale u nas tak jest bo my się już 3 lata staramy.. i po roku jest już chyba taka procedura.. tylko jakoś wcześniej tego nei załatwialiśmy :)

U mnie globula pomogła, jeszcze mamy mieć abste 2 dni i jak dalej będzie coś nie tak, to mam przyjść do niego i zobaczy co się tam dzieję :D

Poziomki, fajno że się odzywasz :)

Która teraz w kolejce do testowania?? Bo wiadomo, ja odpadam :D

Cześć babki! :-D
taaaaa LILITH, Ty co miesiąc odpadasz, a w końcu się zdziwisz ;-) super, że w końcu ktoś się Wami zajmie, ja z niecierpliwością czekam na @, bo chcę juz te badania, ale jak sama widziałaś nie wiadomo co z tym cyklem....:angry:
kamia, super, że jestes cała happy! Czekam z niecierpliwością na wieści z usg.
poziomki, na szczęście już 12 tydz, to może niedługo te mdłości się skończą.
katty, tylko się nie załamuj ;-)
Martusia, a jakiej pracy szukasz? Odezwali się?

Kahaka, widziałam właśnie i zastanawiam się czy tamten śluz to nie było tylko przygotowanie bo często tak bywa, że już prawie i jednak trzeba poczekać.
A mnie widziałaś, już nakręcają do testowania i po co.. wiem, kiedyś będę zaskoczona miło i właśnei o to chodzi :D

reklama
A ja dzwonilam do przychodni i powiedzieli, ze nie ma wolnych miejsc... dopiero lekarka sie zlitowala na moje jeczenie i mam wizyte po 21:00 ... albo i pozniej... mam dzwonic o 20:30 .... a dzisiaj to mnie wyjatkowo kluje...
chce czlowiek dobrze i cos mu sie dzieje... ehhh
biedne moje serducho....:(

Do góry