reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry :-D
Martusia, to ja nie słyszałam nigdy o takim zwyczaju. Ale całkiem sympatyczny.
moniek, no to super, że impreza udana. A Ty który masz dzień cyklu?

U mnie jakieś 5 dni do okresu, ale już zaczęłam się nakręcać, chociaż obiecałam sobie, że tak się nie stanie. Wczoraj piersi mnie bolały-a jak zbiegałam ze schodów to myślałam, że mi odpadną. Śpiąca jestem, wstałam dopiero, ale chętnie bym jeszcze pospała. To tyle z moich urojonych objawów.
Miłego dnia!

reklama
No i nie moglam wytrzymać w nocy nie moglam spac walałam się od 2 do 4 rano ech no i tak Se pomyślałam po otworzeniu oczków że już nie mogę i zrobiłam Sikacza dziś 28dc a miałam ost 36dc i wyszedł negat :-C ale pocieszam się że za wczesnie i już będzie co ma być. Ją dziś sama w domku ale ide do rodzicow na obiad a pozniej jedziemy na wieś w odwiedziny rodzinki :-) tam jest mały może zarazi mnie i wkoncu się uda

zuzu, jak Ty miałaś ostatnio długie cykle, to może wcale jeszcze nie miałaś owu? Przy cyklu 44-dniowym, to owu jest ok 30 dnia cyklu. Więc nie odpuszczaj jeszcze ;-)

Ja chyba wrócę do wyrka.

Zuzu testy czesto nawet najczulsze wychodza dopiero po terminie @. Więc nie martw sie. Ja tez mam długie cykle. Ostatnio 40 dni a owu była 23dc. Dzis mam 33. Czyli 10 dni i watpię, ze wyszedłby. W ogóle nie mam objawów. Nic mnie nie boli, nie mdli nie szczypie ani nie urywaja mi się cycki jak kahance. Nie udalo sie i tyle. Nawet sluzu nie ma. Jestem wściekła i smutna

Witam wszystkie!
U mnie dzis 33 dzien cyklu i temp.mam 36,9 (utrzymuje sie juz 3 dzien, wczesniej przez 4 dni mialam 37,1 a potem mi spadla na 36,9 - co mnie zmrozilo).cycki mam dosc twarde i obolale, glownie przy dotykaniu i w nocy.czuje je juz z 10 dni.podbrzusze roznie boli, przez ostatnie 2 noce bolalo na okres.dzis nawet przez chwile myslalam, ze moze @ przylazla.wiec czekam i zaczynam sie niecierpliwic i modlic , zeby temp. nie spadla. ale znajac zycie to byloby zbyt piekne aby prawdziwe, gdyby mi sie udalo.wiec razcej czekam na wredna malpe.milego dnia!

Witam się,

ja niestety tylko na chwilkę..
nie mam pojęcia co u mnie z tempką się dzieję.. jak wczoraj spadła już prawie do niższych tak dziś wyskoczyła na 37 ;/ dodam, że dziś powinnam mieć @ lub jutro ewentualnie ..

No nic, zabieram się dalej do roboty :)

Witam wszystkie!
U mnie dzis 33 dzien cyklu i temp.mam 36,9 (utrzymuje sie juz 3 dzien, wczesniej przez 4 dni mialam 37,1 a potem mi spadla na 36,9 - co mnie zmrozilo).cycki mam dosc twarde i obolale, glownie przy dotykaniu i w nocy.czuje je juz z 10 dni.podbrzusze roznie boli, przez ostatnie 2 noce bolalo na okres.dzis nawet przez chwile myslalam, ze moze @ przylazla.wiec czekam i zaczynam sie niecierpliwic i modlic , zeby temp. nie spadla. ale znajac zycie to byloby zbyt piekne aby prawdziwe, gdyby mi sie udalo.wiec razcej czekam na wredna malpe.milego dnia!
kacha my mamy ten sam dc. U mnie nie ma żadnych objawów. Tempkę mam od 37 do 37,7 mierze na dole. A ty gdzie??? Trzymam kciuki. Oby kochana się udało.:-)

reklama
Wisienka tez mierze temp. na dole.wysoka masz ta temp. ja nawyzsza mialam 37,2 i to tylko 1 dzien. po owulce mam z reguly 36,9 choc raz mialam 36,8 i 36,7, 3 dni byla 37,1 a teraz znow 3 dni 36,9.wkurzaja mnie te objawy ciazowe, bo jak tu pisza kobietki, podobne sa jak na okres.z reszta kazdy organizm jest inny i niewiadomo czego sie spodziewac.a psycha tez robi swoje.wiec ja sama juz nic nie wiem.ja jak do srody nie dostane okresu to chyba zatestuje.ale znajac zycie pewnie dostane wczecniej @ i nie bedzie mi dane nawet za testowac.trzymam za ciebie kciuki!

Do góry