Witajcie dziewczyny. Ja dfzis po koszmarnej nocy,horrory sie sniły i wypadające zęby. Nie jestem przesadna ale to podobno zły znak i nieswojo się z tym czuję. Mam dalej nerwy. jaka ja jestem nudna ostatnio nic tylko nerwy i nerwy. Objawów nie mam żadnych. Więc pewnie znowu się nie udało. Wczoraj mnie mdliło wieczorem i dziś rano ale ja z nerwów tak mam i tyle.
Martusia ja tez bym się najchetniej napila, mało tego narabała jak bak. Zazdroszczę, zes jeszcze przed owu.
Zuzu i no tak u mnie ostatnio tez tak było, ze Pol kacował. Dzis nic z tego bo zostajemy w domku. Mało się widzimy i musimy troche czasu spedzić razem. Jak tam u ciebie. Czujesz coś?? Ja nic dno, nawet sluzu nie mam więcej. Ech
kahaka fajnie, ze macie buty z głowy. Mój Pol kupuje sobie juz od 2 tyg. Miłego
Lillth współczuję pakowania. Sierpniowe mam za soba a teraz kolejne w grudniu. Ile to sie nazbiera smieci latami masakra. No powodzonka.
kacha ja za 5 dni i czekam bo chociaz ma test o czułości 10 to wiem jak to jest. U mnie jedynie tempka powyżej 37 się trzyma i mam nadzieję, ze nie spadnie.
Anuszka wytrzymasz
My czekamy na decyzję kredytowa. Niby na 100% dostaniemy ten kredyt ale zawsze jest niepewnośc. Mój Pol znów w szkole ja posprzatałam z dużą pomoca Macka i będe gotowac.
Miłego...