reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

anuszka, zeby sikacz byl bardziej wiarygodny to trzeba go zrobic najwczesniej w dniu planowanej miesiaczki lub pozniej. Nikeotrym dziewczynom wychodzi wczesniej ale nie zawsze wiec lepiej poczekac :>
Jesli juz nie mozesz wytrzymac to idz do laboratorium i zrob sobie badanie beta hcg z krwi i bedziesz pewna na 100%.

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Czekam na męża, ale dopiero wyjeżdża z Włocławka, bo gumę złapali :angry: i będzie dopiero za jakieś 2 godz. Zażyczył sobie na obiad spaghetti :-D Wieczorem mają wpaść znajomi, więc będzie miły wieczór. Koleżanka mi dziś oglądała głowę i na razie weszek nie mam. Pielęgniarka w szkole oglądała dzieci i podobno czyste. Jedna dziewczynka, która miała, nie przychodzi na razie do szkoły.

kamia, ale piękne masz dziecię!!! :-)
LILITH, no to oglądajcie te mieszkanka, obyście w ten weekend od razu coś trafili fajnego. A progesteronu nie badałam, ale fl mam odpowiedniej długości, więc raczej obstawiam problem z prolaktyną.
Mononoke, następnym razem kopnij ją w zad! :-)
anuszka, krwawienie w ciąży pojawia się wskutek spadku progesteronu, który może nastąpić w terminie @, dlatego niektóre kobiety myślą, że to @.
poziomki, dobrze, że u Ciebie lepiej, zobaczysz, jeszcze parę-paręnaście dni i samopoczucie będzie dużo lepsze.

A, byłam dziś u przyjaciółki i od razu jak mnie tylko zobaczyła to zapytała, czy w ciąży nie jestem, bo ponoć inaczej wyglądam. Ale wymyśliła...:baffled: Nawet jakbym była, to od tygodnia i raczej nic nie widać by było po mnie.

Kahaka TO ZNAK!!!:DD
Anuszka mi sikacz wyszedł 3 dni wceśniej ale ze względu na mikroporonienia ,(które nie są czymś tak na prawdę rzadkim) lepiej poczekać do dnia @.
Ostatnio położna powiedziała że kobiety które są w 3,4 ciąży orientują się ok 4 m-ca!!!! Jak to!!
brzuś 12 tyg 001.JPGJak narazie musicie się zadowolić widokiem domku:D

Jestem na chwilke dosłownie,

Poziomki, brzuszek cudowny !! zazdroszczę ;p

Kahaka, ale przy problemach z progesteronem też sa takie spaki i wzloty, czyli zygzaki.. tak słyszałam przynajmniej.

Anuszka, wytrzymaj, możesz zrobić wcześniej jak znasz fl i wiesz, że np trwa juz na pewno 12 dni, ale to nie daje pewności że test wyjdzie prawidłowo :)

Wisienko, tule mocno :*

A u nas jedna wielka dupa z tymi mieszkaniami.. jak poczytalam i mój wypytał to sa takie opłaty, że mam dość. Szkoda mi kasy.. wole jednak po landlordach poszukać a nie jak durna wydać wszystko co mam i tyle.. ech :(

no to poczekam jeszcze te 4 dni...
już testy czekają :D
nie mogę się doczekać...
brzusio mnie boli, ale jakoś tak inaczej niż przed @ (przed @ bolą mnie jajka a teraz pod pępuszkiem)
jak to jest z tymi wczesnymi objawami ???

Anuszka, wytrzymaj, możesz zrobić wcześniej jak znasz fl i wiesz, że np trwa juz na pewno 12 dni, ale to nie daje pewności że test wyjdzie prawidłowo :)

nie obserwowałam cyklu ... nie mierzyłam temp ... nie wiem ile mi trwała FL

Ostatnia edycja:
poziomki :D no to Ci jeszcze troche brakuje do mojego brzusia :D Moj wiekszy :D

kahaka, wierz mi, nie bedzie nastepnego razu - juz zapowiedzialam mojemu. Nie wpuszcze babska do domu! :D a tak w ogole to witaj kochana:*

wisienka glowa do gory!

Witam, mam na imię Monika i jestem tutaj prawie nowa. Również jestem "staraczką". Mam nadzieję, że szybko zostaniemy mamami ;-)

Załączniki

• IMG_3289.jpg
    IMG_3289.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry