reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cze laseczki:-D
M przez 2 dni wisiał na kompie i nie miałam szans się dopchać:wściekła/y:
Właśnie jem śniadanko(spagetti i jajka na twardo:-D) i postanowiłam do Was zajrzeć.
Kamia piękne zdjęcie ja we wtorek mam usg:-D:-D:-D

Chcecie usłyszeć tekst stulecia?????
Moja teściowa jak jej mój M powiedział o ciąży odpowiedziała cytuję
"POWINIENEŚ SIĘ WYKASTROWAĆ":szok: Mówi to matka jedynaka:szok::szok:

reklama
:-) ja Cię miło słyszeć;-) a co przepraszam dwie wnuczki to już jej za dużo??:angry::angry: niech nie gada tylko szykuje prezent dla wnusia wnusi:tak: to we stworek czekamy na twoje zdjęcie:-) a msz juz kaieś czy to będzie pierwsze??:-)

Kamia, śliczne to Twoje maleńkie dziecie :) Gratuluję !

Poziomki, fajno że w końcu jesteś :) Szkoda, że Misia o nas już nie pamięta :( Bo Hope czasem zagląda :)
Jak Ty się czujesz i co tam u Ciebie??
A teściową się nie przejmuj, ważne że wy jesteście szczęśliwi :)

Czesc dziewczynki!
Wlasnie wrocilam z pracy, ponad 2 godziny temu skonczylam lekcje a siedziec musialam dluzej, zawsze sie cos znajdzie.... pfffff

Nikita Ty idz rob ta bete zeby potwierdzic ciaze a nie zeby ja wykluczyc :D trzymam&&&& :D

Kahaka wierz mi, ja tej francy moge zagwarantowac jeszcze inne przygody np: "Polamie Ci rączki" :D

Martusia masz piekny zabek :D

Wisieńka olej doła... albo go zalej :D:D:D

Kamia, po pierwsze super to zdjecie :) No, moze cos w tym faktycznie jest i bedzie dziewczyna :p
A jesli o mnie chodzi to ostatnio wygladam co najwyzej jak zuzyta reklamowka wiec ta pipa wczoraj bardzo dobrze sie przy mnie prezentowala, ale jak tu przyjdzie jeszcze raz to ja osobiscie wystawie za drzwi!

Karolciak bardzo Cie prosze pisz do nas czesciej a nie tak raz za czasu, co to ma znaczyc?!!!!!!!!

Poziomki.... no wspolczuje tesciowej :D moze postrasz ja troche psem to sie uspokoi :D jak sie czujesz kochana?

Lilith, nie ma tych mieszkanek gdzies na necie?:>

Ide jesc obiad a potem prasowac firanke bo puste okno brzydko wyglada:/
Buziaki:*

Generalnie teściową oboje mamy w dupie więc nas to nie zabolało. Na święta jej nie zaprosze niech s...
Z 1 usg w 6 tyg nie mam zdjęcia a i tak nie było nic widać. Zaczynam cuć się coraz lepiej. Byłam wczoraj u gina i powiedział że ciąża rośnie jak na drożdżach .
Gabi właśnie maluje sobie paznokcie:D

Mononke, na pewno dobrze wyglądasz :) A podejście świetne, jak znowu przyjdzie to wykop.. no chyba, że przez to spróbuję Ci męża po knajpkach ciagać :D

Co do mieszkanek, tych już nie ma, tamtych też etc i tak się nam wybór ograniczył, że głowa mała.. no ale część idziemy zobaczyć. Będziemy chodzić od soboty do poniedziałku, mąż wziął specjalnie wolne :) A w poniedziałek mam jeszcze dentyste ;/ więc będzie ciężko pogodzić jedno z drugim.. no i to dojeżdzanie..

Poziomki, super, że samopoczucie juz lepsze. A jak Twój brzuszek? Kiedyś podglądałam na majówkach ale teraz dawno nie widziałam.. Czekam na wieści z usg.. ale to przeleciało niesamowicie szybko !!

reklama
dziewczyny dlaczego niektóre kobiety maja miesiączkę-krwawienia w czasie ciąży i dowiadują się że są np już w 12 tyg ciąży a nadal mają krwawienia??
na ile dni przed planowanym dniem miesiączki można zrobić test???bo nie wiem czy już w końcu mogę dziewczynki, a zostało mi jakoś tak 3-4 dni...

Ostatnia edycja:
Do góry