reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
z tego co wiem jak używałam to muszą być jednakowe ale faktycznie takie same Blade może też wskazują bo może mało hormonu tego było lub mocz rozcieńczony wiem że przed próba nie powinno się pić 2godz przed więc i może to i Owu

To tak jak ją obiadeek zjedzony teraz leze Se do GÓRY brzuchem i odpoczywam niby porządek już jest ale po Obiadku trzeba pomyć gary się Obrzarłam aż brzuch bolał a teraz już Burczy po pół godz gehe no na balkonie troszke ogarnąć i styka na dziś relax :-)

Akurat ja mam dobrze bo moj M pozmywa:)ale jak sprzatałam to jakos dziwnie mnie brzuch bolal i na dodatek w nocy po wizycie w wc to tak mnie bolal jakbym nie wiem jak dlugo przetrzymywala a w nocy zawsze czesto wstaje u mnie to norma

Witam weekendowo:-)
Na początek - Wisieńka- WIELKIE GRATULACJE !!! Rozumiem twoje obawy, ale grunt to pozytywne myślenie. Napewno bedzie dobrze. Dobrze że masz ginka za niedługo może coś ci przepisze zapobiegawczo. Ja pamiętam przez pierwszy okres ciąży brałam luteinę.
Mam nadzieję że rozpoczęłaś dobrą passę na fasolki. Więc - zuzu, anulka mam nadzieję że jako kolejne pochwalicie się tutaj pozytywnymi testami:tak:
Martusia a ty działaj , działaj.
Kwiatuszekq, nie urażaj/obrażaj się na mnie. Nie miałam na myśli niczego złego. Nie wiem który to jest już twój cykl starań, ale naprawdę lepiej nie nakręcać sie za bardzo bo później jak przychodzi @ - to tym bardziej boli.
Kacha10 - trzymaj się kobietko. Ja też coś wczoraj złapałam doła. Dowiedziałam się o kolejnej ciązy mojej koleżanki i jakoś tak mi się smutno zrobiło że mi się to nie udaje.... Ale, umartwianie się nic mi nie pomoże, wieć trzeba się nie poddawać i działać dalej.:sorry2:
Ja korzystam właśnie z ciszy w domku, synek śpi , mąż na cardio się męczy. Spacer już zaliczyliśmy korzystając z pięknęgo słońca. Taką jesień uwielbiam...

reklama
Siedze i piszę do Was , a tu za oknem mi siedzi jakaś "kupa nieszczęścia" - przybłęda pies. Nie mogę zrozumieć ludzi którzy wyrzucają zwierzęta. I co ja mam z nim zrobić... Miskę z kurczakiem z obiadu już dostał. Starsznie ma smutne oczy....

Do góry