reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie, już wróciłam od mamy dziś były jej urodzinki.... wiec zbytnio nie chciałam ale wypiłam 2 kielonki wódeczki..... rozdzielone..... dla niepoznaki bo nie chciałam się tłumaczyć.... i zmierzyłam se teraz tempkę.... ostatnio wieczorkiem miałam 37,4 a teraz 38,00 no ciekawa jestem co bedzie rano jak bedzie wysoka to już jednak skusze się na teścik sikacza..... i jakoś mam dużo śliny... heheh ale sie juz nie nakręcam.... moze ten skok jest po alkoholu ale mało go wypiłąm i dawno.... ale w organiźmie niby jest... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mnie rano a ja za was też &&&&&&&&&&&&&&&7
LILITH no szkoda jak m ładne ale jak ciasno to po co sie męczyć.....a zakupów zazdroszczę..... z moim się wybrać to święto, czerwona kartka musi być w kalendarzu.... masakra... ale samej to juz co innego ale niemam tej radość... ech.... i weź tu bądz zadowolonym...

Zuzu czekam rano na wieści a raczej na wynik teściora&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

oki jak zrobię dam znaka..... koniecznie ale nie nastawiam sie juz bo pewnie zbaczę I krechę ech.... a w głębi duszy...... ech... jeszcze tylko jedna nocka.... a może poczekać do 36 dc ? w pon na Wszystkich Świetych.... bo wtedy wyjdzie jak ostatni cykl ale myśle ze dzień prze @ moze cos juz pokazac teścik? jak myślicie? tak się boję .... tego wyniku.... ech...

Ja zbytnio sie nie denerwuję.... tylko myśle ale nastawiam sie na nie.... hehe a lepiej sie zaskoczyć niż rozczarować.. takie moje motto życiowe.. ale chyba zrobie jak jutro bedzie wyższa tempka niż dziś rano teścik.... tylko teraz o której mierzyć bo godz sie cofa hehe chyba po staremu zrobie... boję sie troszku ale wole wiedzieć, bo wkoncu od ok 2 tyg bolały mnie piersi pierw sutki same pozniej sie powiększyły cycki.. i tak sa do dziś i lekko bola ale nie mocno jak dotknę.... latam niby do kibla ale to za wczesnie na objaw...bo ok 6 tyg ciązy dopiero .... bolal mnie brzuch jak na @ ok 1,5 tyg temu czułam zakłucia w pochwie.. i czuje do dziś mokro sluz jakby wypływał ze mnie ale to wszytsko nie świadczy o ciązy.... teraz coś mnie zaczyna boleć brzuch,,,, obym tylko rano sie nie obudziła z @@ oby!!! ja jeszcze posiedzę i pojde spać oby do rana!!!

Zuzu mam nadzieje że teścik wyjdzie pozytywny!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Z siusianiem różnie bywa ja na przykład sikam od początku:D

no to tym siusianiem mnie pocieszyłaś ;-) bo ja tez jakos latam często a pęcherz mnie nie boli i nic nie piecze żeby to było zapalenie... ech... no już sie nie mogę doczekać tego momantu..... az serio się powtarzam ale sie boje jak ja juz bardzi bym chciała mieć fasolkę.... u siebie......ech.......... cos mnie zakuwa w jajnikach... w początkowej ciezy tez odczuwałaś jajniki?? czy juz nie..?

reklama
Do góry