reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czemu hehe... Wisienka też takich używała i stwierdziła że są do doopy... moje tak samo: ani razu nie pokazały takiego wyniku jak powinien być [mówię o tych owu]... więc te sobie tak porobię a na testowanie kupię normalny :)

reklama
Lubię twoje posty, bo jesteś taka bezpośrednia:happy2: Jak gwałcić męża - to gwałcić, jak testować - to testować, jak testy do doopy - to do doopy :)sorry2: sorki za słownictwo) Fajne masz podejście do tych spraw;-)

No to zyczę, żeby szybciutko ci się udało i żebys nie straciła tego luuuzu:-)
Ja się juz żegnam, rano pobudka przed 7ą, do pracy:dry:
Dobrej nocki dla Wszystkich

hehehe, ale mnie dziewczyny rozbroilyscie, jestescie the best !!!!!

nikitka, to teraz jest nas cztery muszkieterki ;-)

martuska, i mas zracje, z facetem jak z malpka, trzeba wytresowac, zeby za duzo nie skakal ;-) ja tez tak robie

Nie moge zasnac :-S dobrze ze mam neta w komórce :) ale co z tego jak tu i tak nikogo nie ma :-S ale przynajmniej ogladam sobie moje slubne filmiki na youtube :) wpuściłam w koncu meza do lozka Ale nim wrocilam z psem i nim sie umylam to zasnal :) nie doczekał sie mnie Nad czym zreszta pewnie nie ubolewal :)

Martusia, trzeba bylo go nie wpuszczac, jutro na kolanach z samego rana blagalby o wybaczenie :D
Ja swojego narazie nie mam gdzie wywalic, ale w sumie nie mam nawet takiej potrzeby... w sumie nie klocilismy sie juz od .... od ponad roku :D Zreszta jesli juz to sa to sprzeczki trwajace kilka minut:D Ja nie umiem sie na mojego boczyc, zycie jest za krotkie na takie pierdy :p
Z tym testem to dobra jestes:>
Ja przyznam szczerze, ze tez mam test w domu kupiony i czeka tylko az mi sie bedzie spozniala @ zeby go wykorzystac. Kupilam sobie testy owu na allegro, tak dodatkowo teraz bo do mierzenia tempki sie nie nadaje a przy cyklach : 44, 42, 31, 37, 33, 27 to juz kompletnie nie wiem kiedy mi wypada owu i jaki cykl bedzie nastepny :/
Jedyne co mi sie nie zmienia w @ to to ze trwa minimum 7 dni, jest obfita i bardzo bolesna :/ a to akurat mogloby sie zmienic.

A narzekam bo pogoda do doopy, wszystko mnie wkurza i do tego jeszcze mam tak nos zapchany ze nie czuje kompletnie nic, nic wielkie nic. Ani perfum, ani obiadu, niczego... pffffffff i jeszcze mi zimno:/

KAMIA gdzie jestes? Czyzby urlopik i nic nie powiedzialas?:> Kamiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Karolciak a Ty gdzie znowu sie podziewasz? Brakuje czasu?

reklama
witam zaraz wybieram sie na zakupy przy okazji zalatwie urzedowe sprawy i zajrze na rozmowe o prace ale pewnie pol miasta bedzie,na dodatek temp spadła takze 2 pewnie przyjdzie ale plamienia narazie nie ma,pozdrawiam

Do góry