reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hejka, ja dzis tylko na chwilke wpadłam doczytać co u Was. Przez spore stresy w pracy rozbolała mnie głowa i nie funkcjonuję:baffled: Zaraz kąpię Młodego i chyba razem z nim idę spać. I do tego ta przybijająca pogoda za oknem... No maruda dzisiaj jestem na całego:sorry2:
Kahaka , cudnie że już jesteś z nami a szkoda że te badania w szpitalu takie niekonkretne. Ot, paranoja naszej służby zdrowia. Niby pieniędzy nie mają a trzymają pacjenta zamiast 1-go dnia to trzy... Trzymam &&&& za dobre wyniki:tak: i działajcie z mężem, bez względu na wszystko.
Lilith, ja to cię podziwiam za konsekwencje w kontrolowaniu swojej owu, i @. Mam wrażenie że masz swoje ciało pod pełną kontrolą :blink:
Poziomki, pochwal się swoim dwufasolkowym usg:rolleyes2:
Idę , popróbuję trochę się kawą postawić na nogi, może pomoże...

reklama
Mononoke, katty, gdzie jesteście?????
hej dziewczyny moge sie przyloczyc mam jedna coreczke, 2.5 letnia laure.
wlasnie jestem w trakci staranai sie o drugiego maluszka @ mam dostac 8 mego
2 dn temu zrobilam tes minus
dzis zrobilam minus jeszcze 4 dni do @

duze jest prawdopodobienastwo ze mi sie udalo????????
moje objawy
klucie jajnikow na zmiane sennoosccc nie dozneisienia
ostatno zdarzyla mi sie zgaga
napiety brzuch
nabrzmale piersi
i wlasnie zjadlam jajka i jem mus jablkowy ehhh marzy m sie dzidziulek ciekawe jak anusia u gina bo znam ja z innego forum pozdrawiam was kobietki

mieszkam w holandi mam wspanialego mezczyzne ktory jest obcokrajowcem i to na poczatek tylebo reszta wyjdzie w praniu

Ostatnia edycja:
Mononoke, katty, gdzie jesteście?????

Jestem kochana tylko nadrabialam posty i jeszcze przy okazji robilam 10 innych rzeczy w domu ... a teraz to sie witam i zegnam bo nie wiem jak sie dzisiaj nazywam - ide sie myc, prasowac i spac... pogoda mnie wkurza, @ mnie wkurza, prasowanie mnie wkurza, wszystko jest dzisiaj do doopy. Ale za to jutro bedzie lepiej :D tzn tak mi sie zdaje :D
Dobranoc kochane:*

Tzrymam kciuki za wszystkie badania i wizyty u ginkow i jutro po pracy od razu poczytam co tam u was slychac:* Buziaki !:p

Witam :)
ciekawa jestem co tam u Anulki - tyle się dzieje u niej :)
Ja zaczynam myśleć o kolejnym teście, bo @ nie widać, a termin minął w niedzielę. Z jednej strony jestem b. ciekawa a z drugiej boję się rozczarowania tak jak dzień po terminie @ kiedy wynik był negatywny. Mój M też już nie może się doczekać.

Witam :)
ciekawa jestem co tam u Anulki - tyle się dzieje u niej :)
Ja zaczynam myśleć o kolejnym teście, bo @ nie widać, a termin minął w niedzielę. Z jednej strony jestem b. ciekawa a z drugiej boję się rozczarowania tak jak dzień po terminie @ kiedy wynik był negatywny. Mój M też już nie może się doczekać.

kochane co u Anulkkiiiii niech wam powie :):) ja juz wiem ale lepiej zeby sama wam o tym powiedziala::):):)):):):)

ale powiem tylko ze jest naprawde szczesliwa
:p

Witajcie..... dziś również nie wiem jak się nazywam!!!! Wyszam z domku o godz 8.00 na zawody tam o 13,30 się skonczyy doszam do szkoy byla 14 w samochód do domku <mąż zrobil obiad---- teraz bardzo dba o mnie :-)-----> zjadąm.... i przed 15 juz bylam w szkole bo dzis zebrania do 17,20 poszam na basen na zajecia do 20.00 i wrocilam 20.20 do domku..... masaaaaaaaaa
Ale.... nie mogla bym pojść spać jakbym do WAS nie zajrzala.....
kahaka dzieki! jutro ide do gina wczoraj dzwonilam i mam przyjsc jutro takze kolo 20 powinnam juz wiedziec co i jak tylko obawiam sie ze nie zrobi mi usg bo chyba za wczesnie... co myślicie o tym..??

reklama
Do góry