reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry :-D i do widzenia, lecę do pracy ;-)
ps. Czy któraś wie, dlaczego na bb ciągle jest stary czas? Czy trzeba gdzieś przestawić coś?

reklama
Witam sie porannie.ja zaraz ide do pracy a po pracy ide sie obkupic w super-pharmie w testy owulacyjne i ciazowe, ba sa promocje.wiec moze zagladne tu wieczorkiem.
Anulka gratulacje i zdrowej , radosnej ciazy Ci zycze.w koncu wyszlas na prosta.
Kahaka witaj!tesknilysmy tu za Toba.poki wynikow nie ma, to dzialaj, moze akurat sie uda.

Anulka gratulacje:D:D
Witam sie z rana i melduje ze @ sie u mnie nadal nie pojawila 32 dzien cyklu:p przez te wiatry sie wczoraj przeziebilam bo przeciag w pracy..i teraz sie boje bo jak jest fasolcia to nie chce lekarstw brac a taki stan to dla dzidzi chyba tez nie odpowiedni..przez to chyba jutro zatestuje:D:D:D piersi dalej bola z zewnetrznej strony i sutki strasznie czule...czekam dalej...:-(

Anulka gratulacje:D:D
Witam sie z rana i melduje ze @ sie u mnie nadal nie pojawila 32 dzien cyklu:p przez te wiatry sie wczoraj przeziebilam bo przeciag w pracy..i teraz sie boje bo jak jest fasolcia to nie chce lekarstw brac a taki stan to dla dzidzi chyba tez nie odpowiedni..przez to chyba jutro zatestuje:D:D:D piersi dalej bola z zewnetrznej strony i sutki strasznie czule...czekam dalej...:-(
nono to widac ze kolejna zafasolkowana sie szykuje :):):)

Kachutka pewnie ze trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolciak ja to czuje ciagle macice czasek jajniki kluja,piersi pobolewaja swedza jakies dziwbe brodawki sie zrobily:)zylki sa,wlosy mi wypadaja,czasem pociagnie na wymioty ale bez konca:)mam problem z papieroskami bo chce mi sie palic a jak zapale to juz moge wyrzucic,krzyz mnie boli do tego...

reklama
Do góry