reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej!!!

A u mnie dzisiaj brak jakichkolwiek objawów zarówno na @ jak i fasolkę...Dziwny mam ten cykl jakiś. Tydzień temu wszystko mnie bolało, ciągnęło i kłuło a dzisiaj czyli 1 dzień przed @ nie czuję nic, mimo że zawsze bolał mnie brzuch...Pewnie jeszcze zacznie...Nawet piersi dzisisiaj dały mi spokój, tylko ciągle są takie nabrzmiałe...No cóż, jutro się okaże wszystko:-)

reklama
JA ZAWSZE MAM RACJE :D

Zuzu wystarczy jak zwolnisz tempo... :> No i ten aerobik szalony :D

Ja tez chce taka chorobe... zamienie sie - oddam zapalenie zatok, czy cokolwiek mi jest, na ciaze :D

KAtty a jakie masz haslo wyborcze?:> :p
No i co z ta ulotka bo sie juz doczekac nie moge :D

kachutka, my tutaj juz mialysmy wszystkie mozliwe objawy ciazowe :D ale mam nadzieje, ze u Ciebie to fasolka :) Trzymam &&&& i daj znac po sikaczu :p

aerobiki to moja druga praca też to uwielbiam... w szkole dam rade bo to az takie męczące nie jest fakt ze stresujaće bo to lekscjie wf ale tez juz luz bo mam starsze dzieci prócz moich wiec wiedza co robić i sie sluchaja......... aerobiki pojda w odstawkę na bank do 9 tc a i gin powiedzial ze nie ma prawa nic boleć a ja mowie ze no tak czytalam ze macica wiezadla a on ze nie ze nic nie powinno i jak mnie badal palcami to pytal czy tu mnie nie kluje... i ja myslalam ze to jaajnik itp a to jednak skurcz .... moze dlatego ze ciwczylam bo od razu do mnie co.... dalej skaczemy...a ja ze tak bo nie widzialam ze robilam wczesniejszy test i byl negat a pozniej wyszedl pozytyw..... wiec teraz juz nie wiem czy jak boli ok cze zle...

haslo SLD w Lodzi dla wszystkich kandydatow jest takie same:Tak dla Łodzi :-) a ulotke przesle jak wrocimy z zakupow, bo r. juz na mnie w drziach czeka
buziole

Hej Kobietki. Widzę że wczoraj ominęła mnie imprezka;-) Katy83, kahaka - już się wpraszam ma następną:tak:
U mnie przypałętało się chyba zapalenie pęcherza, ciśnie mnie cały czas. Połykam sobie urinal, może coś pomoże...
Karolciak - no mam przeczucie że będą II krechy, tylko dlaczego siebie i nas tak trzymasz w niepewności:dry: No jutro już musisz zrobić teścior.
Zuzu - nie martw się , dobrze że lekarz ci przepisał duphaston, bedzie ok zobaczysz:blink:
Mononoke - ja też z chęcią zamienię się z jakąś chętną , oddam swoje zapalenie pęcherza za ciążę:tak:
Kachutka - za ciebie też trzymam &&&&
No sporo tych ciążówek już jest ale jeszcze więcej jak bedzie - nie zaszkodzi:-)
A mnie naszedł jakis dołek że mi to już się nigdy nie uda.. Chyba ja dziś zrobie sobie wieczór drineczkowy. A co tam:baffled:

reklama
ooo ja też chcę frytki ;( mniam....

ja robię na kolację pastę jajeczną :) jakoś mi się zachciało

A tak w ogóle to co tu tak pusto? Nie mam co czytać ;)

Wydaje mi się, że sikam co 5minut... Ale może dużo dziś piłam.... nie chcę zacząć się nakręcać....

Ostatnia edycja:
Do góry