reklama
Martusia85
Fanka BB :)
no boli mnie zawsze podbrzusze.... teraz też pobolewa czasami...
kaskasz
Zaciekawiona BB
Justys ja mam to samo wedlug testow mialam owulacje 2-3 listopada od 5 dni boli mnie podbrzusze(tak jak bym miala za chwile @ dostac) i piersi, a dzis pojawil mi sie wlasnie taki sluz tylko u mnie bialawy i galaretkowaty,do tej pory od owul.mialam"sucho" i nie wiem o co chodzi.tez nie chce sie nakrecac bo do @ zostaly mi az ok.11-12dni
Ostatnia edycja:
Nie wiem jak tu dziewczyny w ciąży mają teraz ale ja z tego co pamiętam w obu ciążach miałam biały budyniowy śluz.. wiem, że każda z nas jest inna, więc kto wie, może to zapowiedz fasolki u was, może zwykły śluz a może jakaś infekcja..
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
No ja tez
teraz moge odpoczac nie wiem czy jutro nie isc do gin mozna powiedziec ze okresu juz prawie nie mam a wizyta tak by byla wieczorem,co mowicie?
reklama
Co do śluzu, to ja mam biały gesty.... jakiś i od owu taki miałam.....ale też nie wiem czy to dobrze jak mam taki ze wypływa na bieliznę.... czy to dobry znak... juz mnie wszystko niepokoi...
aaa i byłam u Dyr powiedziałam..........
Już po obadku jestem ale boli coś mnie brzuch i juz sama nie wiem co robić........
aaa i byłam u Dyr powiedziałam..........
Już po obadku jestem ale boli coś mnie brzuch i juz sama nie wiem co robić........