reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ZUZU fajnie, ze wreszcie zmienilas nastawienie, no i prosze o usmiech na buzi az do wejscia na porodowke, wtedy na chwile moze zmienic sie w furie (tylko nie pozagryzaj wszystkich ;-)) ale jak wreszcie przytulisz malenstwo do erduszka usmiech ma znowu wrocic :-p

reklama
Mononoke chyba coś nie chcę odpisać :( Szkoda, tęsknimy bardzo..

Martusia, to podziwiam.. ja za to uwielbiam sprzątać :D o ile oczywiście są do tego normalne warunki, nie tak jak na tym mieszkaniu, więc akurat na myśl o tym porządkowaniu po przeprowadzce jestem jeszcze bardziej podekscytowana :D

Witajcie odebrałam wyniki badań... Krew chyba wszytsko ok bo sa normy obok i wszytsko się mieść mocz to samo i beta!!!! 6036. ;-) to wychodzi fasolki 4-5 tydz wg tych norm... czyli sie troszku wszytsko zgadza ze od okresu 6 tydz a 14 dni owu pewnie była..... echhh zadzwonie do gina i powiem mu przez tel i sie dogadam co z usg.. i kiedy wizyta.. bo zapomnialam spytać a moze on mówił a ja w szoku byłam.. heheh.
Nudno mi leże se sama nie mam co robić, mąż spi obok w pokoju... ech...

Cześć Dziewczynki!!!
Weekend mi się zaczął
Mąż w domu, ale muszę z daleka od niego, żeby nas nie kusiło - do piątku niestety zero sexu, ech...
Poza tym nic ciekawego.
Martusia, trzymam kciuki!

Zuza, to świetnie :)

Witaj Kahaka, dacie radę, jeszcze tylko dwa dni :)

Popakowałam część rzeczy i nie wiem co teraz.. jak tak dalej będzie, to zrobie większy syf niż przed pakowaniem, bo już wszystko zagraciłam.. i zamiast rzeczy się pozbywać jest ich w koło jeszcze więcej :D
W dodatku, niedawno robiłam porządki i wywalałam wszystko co zbędne a tu proszę już 5 worków welkich z badziewiem leży.. a to dopiero poczatek :(
Jeszcze jutro tv nam przywiozą, nie wiem gdzie to postawie, oby to jakieś małe było :D

Martusia, mi syf tez nie przeszka a tym bardziej mojemu i małej, ale że lubie sprzatać to rzadko jest, taka mam mała manie :D

A ja zrobiłam sobie internetowy test ciążowy hehe-wiem głupia jestem hehe....
Wyszło: Masz wyraźne objawy, że możesz być w ciąży. Jednak nie wskazują one absolutnie jednoznacznie, że w ciąży jesteś.
Jeśli próbujesz zajść w ciąże - tak trzymaj - wszystko idzie w najlepszym kierunku!
Upewnij się co do wyniku - wykonaj normalny testy ciążowy (w celu uzyskania większej pewności powinno się do wykonać 2 razy) dostępny w każdej aptece. Absolutną pewność o ciąży lub jej braku daje jedynie badanie lekarskie.

Pamiętaj, że powyższa diagnoza nie koniecznie musi zgadzać się ze stanem faktycznym. Jest ona wykonana w oparciu o szereg pytań, które mogą jedynie wskazywać na zminiejszenie lub zwiększenie prawdopodobieństwa zajścia w ciążę. Serwis nie odpowiada za ewentualne następstwa psychologiczne bądź fizyczne mogące wystąpić u użytkowników po tym, jak odczytają powyższą diagnozę.

Test ma 26 pytań a na koniec trzeba wysłać sms. [Cena jak za zwykły, a w plusie darmowy.] Tylko ze tym smsem aktywuje się usługę że codziennie będzie przychodził płatny sms. Ale usługę od razu można wyłączyć-za darmo.

Ciekawe co tam u Kami...
Idę na spotkanie z kandydatami na wójta i do rady-co by wiedzieć na kogo zagłosować ;)

Ostatnia edycja:
U mnie też nikomu syf nie przeszkadza a szkoda bo nie mam żadnej pomocy:-(
Nie jestem specjalnie porządna ale do cholery chce się mieć z czego napić kawy!!!!:wściekła/y:
Nie mam siły byłam teraz chora i są wydeptane ścieżki pomiędzy pie....kiem na podłodze. Nie wiem co będzie jak mi brzuch urośnie bardziej albo bliźniaki się urodzą:no::no::no:

Zuzu WSPANIAŁE WIEŚCI:-D

Martusia kup dziś test i jutro zrób&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lilith nie zazdroszcze przeprowadzałam się ostatnio kilka razy i mam dość:tak: do tej pory wszystkiego nie rozpakowałam:-D

Kahaka BĄDZ DZIELNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOnonoke,Kamia,Karolciak????????????????????????????????????????????/

Anulka zrób suwaczek do wizyty to szybciej zleci;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry