reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej, hej
Martusia - wpadłam żeby sprawdzić co i jak u ciebie:tak: Czekam na dobre wieści.
Ja wkońcu mam długi weekend, po ciężkich dniach w pracy. Mam nadzieję że się wkońcu porządnie wyśpię. U mnie staranka pełną parą, mam nadzieję że zaowocują jakimś fajnym bąbelkiem:zawstydzona/y: ech... marzenia
Lilith - juz spakowana?
Zuzu- gratuluję dobrych wyników, oby tak dalej
Mononoke - ale nam wywinęłaś numer. Mam nadzieję że żartowałaś. Uwielbiałam twoje opowieści z uczelni, uśmiałam się przy nich nieprzeciętnie. Nie opuszczaj nas , proszę. Kahaka - ty masz dobry wpływ na Mononoke, przemów jej do rozsądku :sorry2:
Miłego dnia, ja zaraz zabieram chłopaków i idziemy na obchody dzisiejszego święta:-)

Witam sie rano. No juz nie tak rano eheheh. POspałam se do prawie 10 nie wiem czemu az tak długo.... może wkoncu potzrebowałam nieświadomie.....
U mnie dziś nudy sama w domku siedzę. LILITH spakowana?? Gdzie ta nasza testująca.... normalnie zaraz zedję.....a to nie wskazane teraz.... heehe noi czekamy czekamy MARTUSIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nie.. jeszcze nie spakowana, ale już większość rzeczy tak.. dziś będę dopakowywać a sztućce i inne pierdołki w piatek pod wieczór bo wczesniej nas nie będzie.. Więc tak idealnie by się na wczesny ranek sobotni wyrobić.. najgorzej to ze wstaniem będzie :D

HEHEH WSTANIESZ SZYBKO ZOBACZYSZ.....obyś w nocy spała bo ja tak mam często jak tak to śpioch jestem, ale jak wiem ze coś bede musiala robić to juz ranny ptaszek ze mnie....

Witam, dziękuję za kciuki ale niestety wielka jedna krecha! :(

Ale @ nadal brak więc szanse są-marne bo marne, ale zawsze jakieś ;) może zrobię betę na dniach jeśli @ nie przylezie

reklama
wiesz, ja tu w nocy prawie nie sypiam od jakiegoś miesiąca.. dopiero nad ranem, kolo 6 mocniej zasypiam. Ale to prawda, jak wiesz, że coś Cię czeka z rana, łatwiej jest się pozbierać :)

Do góry