reklama
A
Anulka198424
Gość
kurcze jak taki dzien to siedza cicho no
Testujace meldowac sie !!!!
Testujace meldowac sie !!!!
kaskasz
Zaciekawiona BB
No Martusia gdzie sie podziewasz?Testowalas? Wszystkie ciekawe a Martusia cisza
Hej, hej
Martusia - wpadłam żeby sprawdzić co i jak u ciebie
Czekam na dobre wieści.
Ja wkońcu mam długi weekend, po ciężkich dniach w pracy. Mam nadzieję że się wkońcu porządnie wyśpię. U mnie staranka pełną parą, mam nadzieję że zaowocują jakimś fajnym bąbelkiem
ech... marzenia
Lilith - juz spakowana?
Zuzu- gratuluję dobrych wyników, oby tak dalej
Mononoke - ale nam wywinęłaś numer. Mam nadzieję że żartowałaś. Uwielbiałam twoje opowieści z uczelni, uśmiałam się przy nich nieprzeciętnie. Nie opuszczaj nas , proszę. Kahaka - ty masz dobry wpływ na Mononoke, przemów jej do rozsądku
Miłego dnia, ja zaraz zabieram chłopaków i idziemy na obchody dzisiejszego święta:-)
Martusia - wpadłam żeby sprawdzić co i jak u ciebie

Ja wkońcu mam długi weekend, po ciężkich dniach w pracy. Mam nadzieję że się wkońcu porządnie wyśpię. U mnie staranka pełną parą, mam nadzieję że zaowocują jakimś fajnym bąbelkiem

Lilith - juz spakowana?
Zuzu- gratuluję dobrych wyników, oby tak dalej
Mononoke - ale nam wywinęłaś numer. Mam nadzieję że żartowałaś. Uwielbiałam twoje opowieści z uczelni, uśmiałam się przy nich nieprzeciętnie. Nie opuszczaj nas , proszę. Kahaka - ty masz dobry wpływ na Mononoke, przemów jej do rozsądku

Miłego dnia, ja zaraz zabieram chłopaków i idziemy na obchody dzisiejszego święta:-)
Witam sie rano. No juz nie tak rano eheheh. POspałam se do prawie 10 nie wiem czemu az tak długo.... może wkoncu potzrebowałam nieświadomie.....
U mnie dziś nudy sama w domku siedzę. LILITH spakowana?? Gdzie ta nasza testująca.... normalnie zaraz zedję.....a to nie wskazane teraz.... heehe noi czekamy czekamy MARTUSIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie dziś nudy sama w domku siedzę. LILITH spakowana?? Gdzie ta nasza testująca.... normalnie zaraz zedję.....a to nie wskazane teraz.... heehe noi czekamy czekamy MARTUSIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie.. jeszcze nie spakowana, ale już większość rzeczy tak.. dziś będę dopakowywać a sztućce i inne pierdołki w piatek pod wieczór bo wczesniej nas nie będzie.. Więc tak idealnie by się na wczesny ranek sobotni wyrobić.. najgorzej to ze wstaniem będzie 
Martusia85
Fanka BB :)
Witam, dziękuję za kciuki ale niestety wielka jedna krecha! 
Ale @ nadal brak więc szanse są-marne bo marne, ale zawsze jakieś
może zrobię betę na dniach jeśli @ nie przylezie
Ale @ nadal brak więc szanse są-marne bo marne, ale zawsze jakieś
reklama