reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke witaj :-D:-DBez nas nie da się żyć:-D:-D:-D

Lilith centralne miałam nie aktywne bo nad starym kominem powstał dach i musielismy postawić nowy i wszystko przenosić:tak:

Kamia wózeczek super ale jeżeli moge się wymądrzyc szukaj takiego z fotelikiem samochodowym.Wychodzi o wiele taniej i nie musisz się martwić dopasowaniem fotelika do wózka. Poza tym fotelik to super bujaczek.
ból głowy staram się przespać albo pije kawe (nie za mocną) czasami pomaga:tak:
Bliźniakami zachwycona cała rodzinka :-D:-D:-D tata dumny jak paw:-D
Przed nami wykończenie całej góry:dry:

Agusia może bete zrób w pon bo szkoda kasy na testy

Krwawiące nie poddawać się !!!!!!!

monooke jak fajnie, ze wróciłaś:-) często nie często, ale przynajmniej sobie pogadamy:-)
ten model wózka ma opcje z fotelikiem i często dziewczyny sprzedają juz całe takie zestawy gondola+ spacerówka+fotelik z adapterami tylko ta aukcja jest uboższa stąd też cena 500 zł:-) ogólnie na ten model choruje od dłuższego czasu:-) ale poczekam, żeby wypatrzyć właśnie już cały zestaw:-)bo nowy to koszt ok 2000 zł a szkoda mi aż tyle kasy na wózek, a niektóre używane są prawie nie zniszczone a do tego za pół ceny:-)
nikita tulę mocno:tak:i życzę dużo optymizmu:-)
agusia zrób faktycznie betę to nie będzie ci się stresior przedłużał:-)

mononoke kochanie, cudnie, ze jestes :* :* :*

a ja jestem delikatnie mowiac wstawiona jestem :-p poszlam z kumplami na koncert szantowy i mialam grzecznie wrocic autem, no ale sprawy potoczyly sie troche inaczej :-p ale sie wyspiewalam i wytanczylam, chyba tego mi bylo trzeba :-) totalny luuuuuuuz

dobra koncze, bo pierdziele od rzeczy, KOCHAM WAS DZIEWUSZKI :* :* :* co ja bym bez Was zrobila ;-)

katty, alkoholiku Ty :-p wesoło widzę było ;-) no to teraz jesteś po @ to do roboty!
Mononoke, I love you :-)

My wczoraj wieczór spędziliśmy u rodziców moich.

Ja dalej mierzę temperaturę i jestem w szoku :szok: ciągle w górę idzie, a dzis to już przeszła samą siebie...Tak jak zawsze po owu mam 36,5-36,6, tak dzis skoczyła do 37,08 :szok: same zobaczcie z badaniami - 28dni Zaczynam się nakręcać, więc kopnijcie mnie w d***.
Agusia, mam nadzieję, że u Ciebie to początek ciąży :-D

Kobitki nie nakręcam się. Na betę nie pójdę bo tu chcą 40zł więc wole kupić test:-). Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz Michał zauważył że od kilku dni mam więcej śluzu niż zwykle. Co to możne oznaczać? Pozdrawiam wszystkie:-)

Agusia, ten śluz może oznaczać wszystko :-D a co do ciąży pozamacicznej, to raczej wątpię, bo bolał by Cię tak bardzo jajnik, że już dawno byłabyś na izbie przyjęć.

reklama
Do góry