reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
lilith no to sie córka pewnie cieszy co?
martusia u nas w trafionym cyklu w cały płodny okres był jeden bobosex;-)
mnie dziś potwornie głowa boli:-( właśnie robię zupę meksykańską:-)
martusia u nas w trafionym cyklu w cały płodny okres był jeden bobosex;-)
mnie dziś potwornie głowa boli:-( właśnie robię zupę meksykańską:-)
Martusia85
Fanka BB :)
No to kochana narobiłaś mi nadziei :*
A ile kosztuje Was takie ubezpieczenie? To jest takie na życie tak?
A ile kosztuje Was takie ubezpieczenie? To jest takie na życie tak?
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
mnie kosztuje ok 250 zł na pół roku, ale tam są też opcje za śmierc współmałżonka, rodzica teścia, pobyt w szpitalu, złamania itp:-) mi głównie zależało na urodzeniu dziecka:-)
mnie kosztuje ok 250 zł na pół roku, ale tam są też opcje za śmierc współmałżonka, rodzica teścia, pobyt w szpitalu, złamania itp:-) mi głównie zależało na urodzeniu dziecka:-)
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Martusia- mnie kosztuje 53zł/mc, okres karencji z tytułu urodzenia dziecka wynosi 9 mcy. Miałam do wyboru 3 polisy, gdybym skorzystała z innej mogłabym dostać 2000zł ale w sumie reszta była niekorzystna.
Cześć dziewczyny!
U mnie @ jeszcze nie ma, ale test rano robiłam i jest jedna krecha, więc pewnie jutro zacznę nowy cykl :-(
U nas śnieg do kolan, miałam dziś na lekcjach 10 dzieci, bo reszta nie dotarła (wieś, drogi nie odśnieżone).
U mnie @ jeszcze nie ma, ale test rano robiłam i jest jedna krecha, więc pewnie jutro zacznę nowy cykl :-(
U nas śnieg do kolan, miałam dziś na lekcjach 10 dzieci, bo reszta nie dotarła (wieś, drogi nie odśnieżone).
Martusia85
Fanka BB :)
kalamandyna-czyli wystarczy ubezpieczyć się w pierwszym miesiącu ciąży? Najlepiej miesiąc przed....
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Martusia- bezpieczniej miesiąc przed zajściem, bo zanim podpiszesz umowe i Ci ją przyślą lecą kolejne 3 tygodnie. Jak masz zamiar sie ubezpieczyć to lepiej zacznij się już rozglądać za jakąś polisą.
reklama