reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kacha10, my nie staraliśmy się jakoś szczególnie intensywnie - ja mierzę temp i obserwuję śluz, to wiedziałam, kiedy mniej więcej...Między 15 a 21 dc kochaliśmy się 4 razy ;-)
Agusia, zrób badania hormonów.
Ja byłam na mieście z mamą (jeszcze rodzicom nic nie powiedziałam o 2 kreseczkach), kupiłam mężowi część prezentu gwiazdkowego, poza tym tak żeśmy połaziły bez sensu trochę. Zmarzłam, idę się grzać herbatką :-D

kahaka grzej się grzej kochana i uważaj zeby cię tearz jakieś choróbsko nie złapało:-)
agusia to jak tego 14 będziesz u ginia to może popytaj jakie byś jeszcze badania musiała porobić i wogóle co by Ci radził/radziła:-)

Któraś mnie chyba pytała czy brałam jakieś wspomagacze w tym cyklu...Przed owulacją nic! Po owu zaczęlam brać luteinę 2 tabletki dziennie i miałam nosa, bo odstawiłam ją w wakacje, bo mnie wkurzała:-p

Kamia lekarz mi daje 3 miesiące jak nie zajdę w ciążę to chce mnie położyć do szpitala. Ja ma to cholerne PCO. Jak o nim piszę to zaraz płaczę :-(

Kurde dziewczyny już nie wiem co mam myśleć.
pogodziłam się z tym że nie będę sierpnióweczką, bo robiłam 3 testy (tej samej firmy) i wyszły negatywne ale...
przestał mnie boleć brzuch tak na okres, czasami pobolewa mnie jajnik, i mam strasznie dużo śluzu takiego białego
więc może jest nadzieja... a może to tylko stres
Dziewczyny poradźcie coś:-(

kahaka mam juz wyniki meza. chyba nie jest zle.tylko nierumiem co oznacza sluz mierny to dobrze czy zle?martwia mnie tez lekukocyty- ma 4-6 wpw. a norma to ponizej 3.czy to moze sprawiac problem w zaciazeniu?liczba jest spoko, plemnikow o ruchu zywotnym 75%, o ruchu leniwym 20%, w 1 ml jest 30 mln plemnikow.
Kobietki, ktore robily takie badania moze wy cos wiecie na ten temat?

Martusia, dzisiaj powiedziałam mamie, a ona zaraz powtórzy tacie na pewno ;-) tak jakoś wyszło w rozmowie, bo powiedziała mi, że córka znajomej jest w ciąży, to powiedziałam, że ja też...Popłakała się, a ja razem z nią. Postanowiłam nie czekać do świąt, bo w tamtym roku chciałam zrobić taka niespodziankę i nic z tego nie wyszłoo, bo poroniłam.
Magda
, a który masz dzien cyklu?
kacha10, dobre wyniki ma mąż!!! Super! Leukocyty mogą świadczyć, że może jest trochę przeziębiony, nie sądzę, żeby to było coś poważnego. A z tym śluzem to nie wiem - nie masz tam norm jakiś?

reklama
KOCHANE- wlatuje Wam powiedzieć,ze jestem w ciąży-zrobilam 8 czy 9 testów-prosze sie nie śmiać tak glosno :)))
każdy wyszedl pozytywny a dziś to juz takie krechy ,ze niewidomy by dojrzal :)

ostatni @ mialam 30 pazdziernika-mam 5 t.c. wizyte mam 14 grudnia-mam nadzieje,ze potwierdzi..

MAGADA- odpisalam Ci na sierpniówkach:)

Do góry