reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ale was wywiało...;-)
Ja sobie ogladam w necie film "Jedz, módl się i kochaj". Nawet fajny, ale teraz akurat jest przerwa, bo tam są limity i muszę z pół godz poczekać, żeby dalej oglądać.
Telewizor zajęty bo mężuś ogląda skoki :-p

reklama
wiesz niedzielka... może dlatego
a gdzie oglądasz?
bo ja bym chciała tak czasem coś sobie obejrzeć a nie wiem gdzie, jak ściągać itd

anuszka, oglądam na seans24.pl. Tylko trzeba tam sobie założyc konto. No i są limity więc ogladasz jakieś 40 min, potem z pół godz przerwy.

dzięki
to fajne na jakieś seriale chyba nie, bo tak film na raty?
a może możesz polecić jakąś str lub program do ściągania?

kahaka a jak ty się czujesz?

mogę stosować wieśka od 6 dnia cyklu? będzie efekt?
bo wcześniej zapomniałam dokupić ...

anuszka, nie znam żadnych programów, ja nie ściągam filmow...A co do samopoczucia to jest takie jak zwykle, poza tym, że mam kaszel i jutro idę do lekarza po zwolnienie. A żadnych objawów ciązowych nie mam (niestety).

reklama
kacha10, gdzie jesteś, jak tam Twoje samopoczucie?

Mnie mąż szybko zawiózł, zebym mogła zagłosowac na burmistrza ;-)
Moja mama ma iść za mnie do tego lekarza po zwolnienie, mam nadzieję, że jej dadzą :baffled:
KTÓRA TERAZ BĘDZIE TESTOWAĆ???

Do góry