reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam się porannie:-) ja właśnie jestem po śniadanku, po odpisywałam kumpelom na maile, i zaraz powoli będę się brała za sprzątanie:-)
mama05 jak się czujesz? dzidziuś dokucza czy narazie odpuścił mamie mdłości i te inne przyjemności?;-)
ja od paru dni mam coś takiego, że tak "stawia" mi się brzuch tzn robi się taki napięty i twardy i dopiero jak poleżę albo jak wezmę no spę to odpuszcza. nie jest to regularne, są dni że mam tak parę razy dziennie a są takie, że nie robi się tak wcale:baffled: na szczęście już za tydzień mam wizytę to się dowiem czy wszystko ok :-)
kahaka a co w przychodni takie kolejki, że nie mogą Cie przyjąć? na pewno da Ci zwolnienie, jeszcze jak powiesz że jesteś w ciązy to tym bardziej przecież musisz uważać na takie świństwa
martusia ja tam czuje, że u Ciebie to będzie szczęśliwy cykl:-)

reklama
Martusia, no porównuj, porównuj, oby Tobie tez się udało...;-)
Kamia, no masakra z ta przychodnią moją! :angry: ale trudno, pójdę prywatnie, mam nadzieję, że lek nie będzie robił problemu.
kwiatuszku, a Ty kiedy testujesz?

Witam i lece nadrabiac..
coś mnie rozłożyło.. wczoraj się kiepsko czułam i dziś juz wiem dlaczego.. do tego co z owulką nie wiem.. to już 17dc a mnie ciągle boli podbrzusze :(

No nic, lecę poczytać co tam u was i kto testuję :)

zizi-jak takie mialam tylko w ciąży-wiec &&&&&&&&&&&& zaciskam..

a swedzi Cie coś,piecze????bo jesli nie to ....;-)

witam dziewczynki kochane co tam u Was poniedzialkowy poranek??

Dzięki za odpowiedz. Nic mnie swędzi i też nie piecze, ale boje się nakręcać.....
Więc poczekam do końca cyklu:-(

Martusia, myślałam o tej becie, ale sobie daruję chyba, bo to za duży stres dla mnie... I tak już nic nie moge zrobic więcej, ponadto, co już robię - czyli biorę luteine i Duphaston. Co ma być to będzie, a robienie bety mi w niczym nie pomoże, zacznę sie tylko zastanwiać, czy nie jest aby za niska, tak jak zastanawiam się czy kreska na teście nie jest aby za jasna...

reklama
zizi, zasinienie warg sromowych jest charakterystyczne dla ciąży, więc trzymam kciuki!
Właśnie, nie czuję się na ciążę i wszędzie szukałam opinii o tym. Będę się obserwować, a w styczniu do lekarza idę:-(

Tak, suwaczek mam dobry, ale służy mi tylko do odliczania dni cyklu....

Ostatnia edycja:
Do góry