reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mama05 ja bym poszła do innego ginia. ja miałam tak, ze w 31 dniu 35 dniowego cyklu byłam na usg u ginia i na usg powiedział, że jest nie pęknięty pęcherzyk grafa, a tydzień później jak zrobiłam test (bo nie dostałam@)to wyszły dwie grubaśne krechy i beta coś ok 480parę:-) wydaje mi się, że zaszłam po tej wizycie u niego (to oznaczałoby mega późną owulację) albo lekarz g... na tym usg widział:-) w każdym bądź razie jestem w 18 tyg jak dotąd idealnie przebiegającej ciąży:-) i bąź tu mądry:-) dlatego nazywamy to cudem poczęcia;-)

reklama
Kamia, tak, Twoja historia powinna być otucha dla wszystkich wątpiących staraczek :-D
mama, jesteś, jesteś w tej ciąży - chociaż rozumiem, że możesz nie dowierzać. Ja też mam wątpliwości ;-)
Byłam u internisty, oczywiście prywatnie, bo dostać się do przychodni to cud...Dał mi L4 do końca tygodnia, kazał się grzać i jeść cytrynę :-D

Kahaka, no to do wyra ;p

Zizi, więc który Ty masz dzień cyklu i ile do końca??

Ja się zabrałam za sprzatanie, jest ciężko z powodu tego przeziebienia, ale już na syf patrzeć nie mogłam :D

Nie :d O nic mi nie chodzi dokładnie, po prostu pytam, kiedy mniej więcej ma przyjść @. Więc ile dni pozostało do testowanka :D

czesc wszystkim.
Kwiatuszek ja ostatnio sie bzyknelam z mezem w dniu skoku i pudlo bylo.ja doszlam do wniosku ze tu trzeba miec wielkie szczescie.jak masz zaciazyc to zaciazysz a jak nie jest twoj czas to mozna sie bzykac codziennie i nic z tego nie bedzie.
Kahaka u mnie juz lepiej samopoczucie. troche sie uspokoilam jak zrobilismy m badanie.wczoraj zaczelismy staranka co prawda dzis mam dopiero 9 dc ale moj m powiedzial, zeby poczac dziecko trzeba sie ruchac a nie czekac.wiec stwierdzil, ze on tego miesiaca nie odpusci i bedzie mnie czesto brac.ja sie akurat z tego b. ciesza.nawet kaze mi mierzyc temp. zmierzylam wczoraj i byla 36,3 a przez 2 ostatnie miesiace mialam w te dni 36,6 wiec troche mnie to zdziwilo.dzis juz podrosla do 36,5 tak jak mam zwykle przed owulka.a za tydz. ide do ginki.
Kuruj sie kochana i odpoczywaj.

Pewnie się udziela na forum dla już zaciążonych ;) Ja objawów zero-null-nic-w ogóle więc się nie napalam.... czuję się tak jak w poprzednim cyklu :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry