reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ZIZI- czekaj a ja zaciskam &&&&&&&
LILITH- mam nadzieje,ze na dniach poczujesz sie lepiej..
KAMIA- ja narazie nie mam objawów...tylko slabszy apetyt,wodnista wydzielina i brak @ no i moze sutki mam takie fioletowe jakieś...
a mi tez sie brzuszek stawiaj w ciazy z synem i od 20t.c. bralam Fenoterol takie tabletki i po nich brzusi byl mięciutki az milo odstwilam w 36 t.c. i urodzilam w terminie:)

pozdrawiam wszystkie babeczki:))

Musze dzis wyskoczyc do apteki zrobic zapasy w domowej apteczce witaminki tez sie koncza

Mama ja super ze ci sie udało taki zastrzyk energi teraz na twoje smutki pewnie bardzo sie cieszycie widzisz czasem warto odlozyc staranka a ty taka niesamowita niespodzianka

KWIATUSZEKQ- NARAZIE to ja sie zastanawiam jak to mozliwe ,ze jestem w ciąży skoro dzialania byly tylko w 7 i 9d.c.-cykle mam 25-27 dniowe i z testow owu i tempki wyszlo mi ze owulka byla z wtorku na środe-w srode skok a dzialania byly ostatni raz w niedziele wiec niby si.ale..............we wtorek bylam u gina u mnie w miejscowosci i powiedzial mi ,ze w lewym jajniku (bo czulam lewy) nie widzi pecherzyka tylko "pozostalosc po poprzedniej owulacji" a w prawym bym 15mm kazal przyjsc w piatek poszlam o tu 17,5 mm pecherzyk wiec szalu nie bylo i dzialan wiecej nie bylo bo mielismy gosci na 3 dni...wiec albo mialam wczesniej owulke i on slabo robil usg albo testy klamią i nie ma ciąży ...
sie rozpisalam ,ale tak to wygladalo-ja ten cykl bralam za stracony i pilam winko,bralam przez 5 dni gripex max,nosilam ciezkie doniczki na gore,robilam przemeblowanie a tu...w 27 d.c. test pozytywny...

tak wiec rozumiesz ,ze narazie boję sie cieszyć:sorry2::-(

KWIATUSZEKQ- nie bety nie robilam mam daleko do szpitala a w prywatnym labo.czeka sie do 3 dni:szok:
na jutro mam wizyte u mnie w miejscowosci choc nie mam juz zaufania do tego gina po tym zamieszaniu i nie wiem czy isc czy sobie darowac i czekac do wizyty u mojego...maz mowi ,zeby czekac...

jade po synka do przedszkola.

mi z tempkiwyszlo ,ze w 12d.c. mialam owulke ale gin po usg tego nie potwierdzil,wiec co=przezyly tydzień to owulki 13 listopada z prawego???zamieszany ten cykl:crazy::wściekła/y:pozostaje mi czekać w nerwach:sorry2:

reklama
Oby wszystko było ok ja akurat bylam u gin tez w 12dc i mowila ze jak bysmy sie postarali wtedy moglaby byc piekna dzidzia no ale sie nie postaralismy ale chociaz jestem spokojna ze wszystko ok funkcjonuje ja myje okna dopuki jest temp na plusie

Do góry