reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka mówiłam że będzie dobrze:-)
Martusia ja ciągle oglądam Między kuchnią a salonem, bo tam moje siostra siedzi na widowni:-p

A u mnie dzisiaj tempka poszła w górę:-(. Wczoraj miałam 36,25 a dzisiaj 36,38.

reklama
Czesc dziewczyny! Mam pytanie. Czy jednym z pierwszych objawów ciazy moze byc sluz? Ja jestem po inseminacji 8 dni i cały czas mam bardzo duzo sluzu...normalnie czasami mam uczucie jakbym sie posiusiala...co myslicie o tym?

Agusia, a skąd ta smutna mina??? Ten wzrost to świetny znak!!!! Jak jutro znowu pójdzie w górę, to znaczy, że owu była!!!
Asiiek, ja o mojej ciąży wiem dopiero od tygodnia i dopiero od paru dni mam dużo śluzu - takiego przeźroczysto-białego, wodnistego raczej. Często dziewczyny mówią, że przed zrobieniem testu miały sporo białego śluzu. Mam nadzieję, że za parę dni zobaczysz 2 kreseczki na teście! Trzymam kciuki, zaglądaj do nas.
Martusia, i co zamawiasz sobie? :-D

Zapomniałam wam napisać, że mała mi się wczoraj poparzyła na garku.. wyjęłam z pieca ala zapiekanke z tortillami i ta poszła powąchać jak się obróciłam po talerze.. nie wiem co jej strzeliło do głowy, bo jak gotuję to nawet wie, by nie podchodzić bo różnie może być.. czuję się przez to strasznie, że jej nei dopilnowałam :(
W każdym razie, wczoraj nie było nawet widać gdzie to poparzenie, oczywiście poobkładaliśmy jej pół buzi okładami zimnymi :D Dziś patrze.. ma potworną rankę na dole policzka a koło ust. Nie boli ją to.. ale ona ma bidulka skóre delikatną, tym bardziej, że cierpi na atopowe :( Wiecie może czy należy to czymś smarować by przyspieszyć gojenie, czy wręcz przeciwnie co by ranka mogła oddychać ??

reklama
Do góry