reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Kamia pięknie to napisałaś:-). Moja babcia, mój tata i brat cioteczny są z września więc fajnie by było, gdyby był wrzesień;-). Czuję się całkiem dobrze, tylko czasami lewy jajnik bardzo zaboli jakby coś się tam przytkało i nie mogło wyjść:-(.
Kahaka mi dzisiaj spadła:
04.12-36,72(wieczorem)+
05.12-36,48++
06.12-36,32
07.12-36,35
08.12-36,25
09.12-36,38+
10.12-36,60
11.12-36,48
+ to przytulanki
04.12 to tempka mierzona wieczorem. Dodam że dzisiaj mam 45dc.
Kahaka mi dzisiaj spadła:
04.12-36,72(wieczorem)+
05.12-36,48++
06.12-36,32
07.12-36,35
08.12-36,25
09.12-36,38+
10.12-36,60
11.12-36,48
+ to przytulanki
04.12 to tempka mierzona wieczorem. Dodam że dzisiaj mam 45dc.
Ostatnia edycja:
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
[
QUOTE=kahaka;6371875]Kamia, jakie masz piękne marzenia
Martusia, poczekaj z tym testem chociaż do jutra rana, teraz bez sensu sikać.[/QUOTE]
a tak się rozmarzyałam:-) no ale zobacz nie ma tak, ze jedna zachodzi zawsze przynajmniej dwie więc musi być dla Ciebie jakaś sierpnióweczka:-)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przepraszam:-) juz edytuje posta:-)o mnie zapomnialas ;-) no ale ostatnio jestem tak zabiegana, ze nie mam czasu siku zrobic, nareszcie ruszylam z badaniami i teraz jak wychodze o 7, to wracam o 23...
martuska &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kahaka, a nie mowilam, jeszcze Ci bokiem wyjda te objawy ;-)
co nowego u Was slychac, nie mam sily nadrabiac
buziki i milej soboty :*
QUOTE=kahaka;6371875]Kamia, jakie masz piękne marzenia

Martusia, poczekaj z tym testem chociaż do jutra rana, teraz bez sensu sikać.[/QUOTE]
a tak się rozmarzyałam:-) no ale zobacz nie ma tak, ze jedna zachodzi zawsze przynajmniej dwie więc musi być dla Ciebie jakaś sierpnióweczka:-)
Martusia85
kahaka-wiem, że powinnam ale nie wiem czy wytrzymam
a w ogóle to strasznie mi słabo-może to z emocji
a w ogóle to strasznie mi słabo-może to z emocji
Martusia, jak koniecznie chcesz dzisiaj test robić, to kup też drugi na jutro 
katty, Kochana, nie zauważyłam Twojego posta. Miłej soboty Tobie również pracoholiku mój
Agusia, ja tez jestem z września ;-) a tempka na razie wiele nie mówi, musimy czekac do jutra i poniedziałku, jedna z wyższych może być niższa.
Ja się zbieram na zakupy. Miłego dnia!

katty, Kochana, nie zauważyłam Twojego posta. Miłej soboty Tobie również pracoholiku mój
Agusia, ja tez jestem z września ;-) a tempka na razie wiele nie mówi, musimy czekac do jutra i poniedziałku, jedna z wyższych może być niższa.
Ja się zbieram na zakupy. Miłego dnia!
Agusia8426
Kahaka dzięki. Czas pokaże.
Martusia jak już nie możesz wytrzymać to zrób test, ale drugi musisz mieć w zapasie.
Ja też się zbieram na zakupy. Życzę Wam spokojnej i udanej soboty
Martusia jak już nie możesz wytrzymać to zrób test, ale drugi musisz mieć w zapasie.
Ja też się zbieram na zakupy. Życzę Wam spokojnej i udanej soboty
kwiatuszekq20
Te termometry to juz nie wiem ja dzis powinnam miec skok a temp niska nadal juz sama nie wiem chyba zewulki brak
Martusia85
Kwiatuszku-może Ci się coś przesunęło?
jaga21
hej dziewczyny, miesiączka dziwnie mi się spóźnia (34dc), do tego nic nie wskazuje na to by miała przyjść :/ jedynie wczoraj lekko w krzyżu łupało ale dzisiaj już spokój, jednak od wczoraj mam dziwne bóle w brzusiu, jakby mnei ktoś ciągnął za jajniki.. Na ciążę nei liczę (CHOCIAŻ BYŁOBY SUUUUUUUUUPER), bo w 22dc miałam badany prg i był stanowczo za niski, od poniedziałku jadę na bromergonie, ale nigdzie nie znalazłam inf, że może opóźniać @..
dałam sobie czas do poniedziałku i zrobię test.. bo te ciągątki za jajniki mnie troszkę martwią!
dałam sobie czas do poniedziałku i zrobię test.. bo te ciągątki za jajniki mnie troszkę martwią!
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć Laseczki
Wczoraj wróciliśmy ok 23 więc padłam na pysk
A więc na 80% będą DZIEWCZYNKI!!
Jedna waży 261g a druga 220g
Są zdrowe nie za małe i leżą po oby stronach brzuszka. Nie widać oznak TTTS
Badania mam dobre,anemi wyjątkowo brak,szyja się trzynma.
Następna wizyta i usg 28 grudnia

Wczoraj wróciliśmy ok 23 więc padłam na pysk

A więc na 80% będą DZIEWCZYNKI!!
Jedna waży 261g a druga 220g
Są zdrowe nie za małe i leżą po oby stronach brzuszka. Nie widać oznak TTTS

Badania mam dobre,anemi wyjątkowo brak,szyja się trzynma.
Następna wizyta i usg 28 grudnia