reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agusia u Ciebie takie długie cykle to normalne? Ja mam tak pierwszy raz.. już pisałam, że wszystko zawsze regularnie.. a tu nagle jakaś paranoja. :sorry2:

reklama
Jaga ja mam dzisiaj 45dc i niedawno owulkę:-) Więc u Ciebie może być podobnie. U mnie to długa historia, ja 10 miesięcy nie miałam @, w maju była wywoływana no i teraz w październiku.

jaga, no mówię Ci, wszystko jest możliwe, sama jestem przykładem. Raz na jakiś czas może się zdarzyć taki dziwny cykl. Ja wszystkim polecam mierzenie temperatury, bo wtedy nie ma zastanawiania się, czy juz po owu czy może nie-wszystko widac jak na dłoni ;-) w razie czego pomogę :-D

Okej :D to jak z tym mierzeniem tempki? Zaczynam w 1 dniu miesiączki tak? Codziennie o stałej porze, najlepiej rano i czy taki zwykły termometr jak od pachy się nadaje? :D czy to jakiś specjalny musi być? Niech przyjdzie @ to też zacznę mierzyć!

już na allegro oglądałąm, że koło 20zł kosztują :) jutro wybiorę się do apteki i sobie sprawię :)) żeby tylko ta @ przyszła.. :(

reklama
Do góry